Time zverejnil zoznam najvplyvnejších ľudí internetu! Bez Meghan by to nešlo

Bez internetu si dnes už asi nik z nás ani nevie predstaviť denné fungovanie. Má na náš život obrovský vplyv. A rovnako aj osobnosti, ktoré jeho prostredníctvom sledujeme.

17.07.2019 13:45
debata (3)
Vojvodkyňa Meghan na Wimbledone. Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Vojvodkyňa Meghan vyzerala očarujúco na Wimbledone. Vojvodkyňa Meghan na Wimbledone.

Americký magazín Time zverejnil v utorok zoznam 25 najvplyvnejších osobností internetu za rok 2019 a ocitli sa v ňom naozaj zaujímavé mená. Očakávané, ale aj také, ktoré slovenskému užívateľovi veľa nehovoria.

V zozname sa však nemohla neobjaviť vojvodkyňa Meghan. Členka britskej kráľovskej rodiny, ktorá je prvou afro-americkou ženou, ktorá sa stala jej súčasťou, je považovaná za súčasnú trendsetterku v rámci internetu a tiež osobnosť, ktorú užívatelia veľmi často na internete sledujú a vyhľadávajú.

Spomedzi známych mien sa v zozname TOP 25 ocitla tiež speváčka Ariana Grande či raperka Cardi B. Vplyv však nechýba ani prezidentovi Donaldovi Trumpovi, hviezde Youtube Jamesovi Charlesovi, ktorého kanál odoberá viac ako 15 miliónov užívateľov či jeho španielskemu kolegovi Germánovi Garmendiovi, ktorý má doposiaľ na svojom Youtube kanále dohromady viac ako 13 miliárd pozretí.

V zozname sú aj slovenskému užívateľovi menej známe mená, ktoré však zaznamenali veľký internetový zásah na medzinárodnej pôde. Patria medzi nich aktivisti, študenti či napríklad vlogeri a komentátori.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #internet #Time #Ariana Grande #Cardi B #vojvodkyňa Meghan

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...