Spider-Man konečne ukázal priateľku! Randí s blondínkou, ktorú pozná roky

Dlho sa špekulovalo o tom, že herec Tom Holland tvorí pár s kolegyňou Zendayou. Obaja sa spolu objavili už vo dvoch filmoch o Spider-Manovi. Britský rodák to však pred časom dementoval.

19.07.2019 12:12
debata
Herec Tom Holland na vrchole mrakodrapu Empire... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Tom Holland na vrchole mrakodrapu Empire State Building v New Yorku. Herec Tom Holland na vrchole mrakodrapu Empire State Building v New Yorku.

A len pár týždňov po tom ho paparazzovia zachytili v spoločnosti neznámej plavovlásky. Stalo sa tak na festivale v londýnskom Hyde Parku.

Dnes je už známa totožnosť mladej dámy, s ktorou predstaviteľ pavúčieho muža randí. A vraj spolu tvoria pár niekoľko mesiacov. Má ísť o Oliviu Boltonovú, ktorú herec pozná roky. Je totiž dcérou rodinných priateľov hercových rodičov.

„Ich rodiny sa priatelia už niekoľko rokov, ale trvalo trochu, kým si Tom a Olivia uvedomili, že je medzi nimi silnejšie než len kamarátske spojenie,“ citoval britský The Sun nemenovaný zdroj.

Ten tiež dodal, že médiá dlho naháňali herca kvôli tomu, aby priniesli dôkaz, s kým vlastne tvorí pár a kto je jeho partnerka. „Aj preto bolo zverejnenie fotografií z Hyde Parku pre neho vlastne veľkou úľavou,“ komentoval zdroj.

Herca môžu momentálne vidieť diváci v kinách práve v druhom filme zo série o Spider-Manovi. Okrem neho v ňom účinkuje aj spomenutá Zendaya či Jake Gyllenhaal alebo Marisa Tomei a Samuel L. Jackson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #partnerka #dvojica #Tom Holland

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...