Luxus tohto miesta zažila Marilyn Monroe aj Jackie Kennedy! Klum tu oslávi svadbu

Všetko nasvedčuje tomu, že nemecká modelka Heidi Klum (45) a jej snúbenec, spevák Tom Kaulitz (29), si počas víkendu užijú svoj veľký deň.

01.08.2019 14:00
heidi Klum Foto: ,
Modelka Heidi Klum a hudobník Tom Kaulitz počas príchodu na afterparty po udeľovaní prestížnych filmových a televíznych cien Zlatý glóbus.
debata

Ako píšu viaceré nemecké médiá, okrem iného aj magazín Gala, svadba prominentného páru sa bude konať 3. augusta na talianskom ostrove Capri.

Zaujímavé je však miesto konania veľkolepej svadobnej párty. Do prístavu pri Capri totiž priplávala jachta „Christina O“. 100 metrov dlhá jachta kedysi patrila slávnemu gréckemu boháčovi Aristotelovi Onassisovi a trávil na nej čas aj s jeho manželkou, Jackie Kennedy Onassisovou. Niekdajšiu kanadskú fregatu nechal Onassis v roku 1954 prestavať na jachtu, ktorá bola svojho času najluxusnejšou jachtou na svete – istý čas na nej strávili jeho slávni hostia ako Marilyn Monroe, Frank Sinatra či Winston Churchill.

Modelka Heidi Klum a jej snúbenec Tom Kaulitz... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Modelka Heidi Klum a jej snúbenec Tom Kaulitz na archívnom zábere. Modelka Heidi Klum a jej snúbenec Tom Kaulitz na archívnom zábere.

Podľa médií môže na jachte prenocovať 34 ľudí, na svadbu a párty je pozvaná zhruba stovka hostí. Na jachte však následne plánujú prenocovať len novomanželia, pre ostatných je zabezpečené ubytovanie inde.

Vzťah modelky a mladého speváka sa začal vo februári 2018, Klum zverejnila aj presný deň – 22. februára. Odvtedy sa stala dvojica nerozlučnou.

Zaujímavosťou je, že Portál TMZ.com priniesol v júli dokument, z ktorého údajne vyplývalo, že matka štyroch detí už povedala „áno“ členovi formácie Tokio Hotel a svojmu partnerovi Tomovi Kaulitzovi. Malo sa tak stať 22. februára tohto roka, teda presne na ich výročie zoznámenia. Dvojica však svoj sobáš nijako nekomentovala, čo je pri Klumovej pomerne zvláštne. Momenty zo súkromia, aj toho intímneho a vzťahového totiž zverejňuje pomerne často na Instagrame. Či tak na Capri „pôjde“ len o svadobnú párty alebo sa až tu postavia pred oltár, uvidíme už o pár dní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....