Vojvodkyňa Kate ohúrila šikovnosťou na lodi! A pozor, takto odhalenú ju nevídať

Zvykne sa hovoriť, že je súca/súci do koča aj do voza. V prípade vojvodkyne Kate by sme to pokojne mohli zameniť za do koča aj na palubu lode! Ako šikovná kapitánka.

09.08.2019 08:43
debata (14)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na jednej z lodí,... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge na jednej z lodí, ktoré sa zúčastnili na Kráľovskom pohári regát.

Presne tak sa totiž predviedla vo štvrtok popoludní slávna členka kráľovskej rodiny, ktorá sa spoločne s manželom – princom Williamom zúčastnila na Kráľovskom pohári v súťaži lodí neďaleko ostrova Isle of Wright.

Tridsaťsedemročná matka troch detí už viackrát v minulosti ukázala, že šport a fyzická aktivita jej nie sú cudzie. Na palube lode, v ktorej ju doplnila skúsená posádka, nezaprela skúsenosti z minulosti ani nadšenie pre trošku adrenalínu.

Do koča aj na regatu! Vojvodkyňa Kate z...
Vojvodkyňa Kate pomáha s kormidlovaním regaty.
+6Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...

V centre objektívov sa ocitla nadšená Kate, ktorá pomáhala s kormidlovaním, usmerňovala alebo živo diskutovala s členmi posádky. Účasť na súťažnej regate v tomto prípade však mala aj dobročinný charakter. Vojvodkyňa bojovala o víťazstvo a finančnú podporu pre niekoľko nadácií, ktoré zastupuje. Jej manžel William urobil to isté, akurát bojoval za „svoje“ nadácie a postavil sa manželke ako skúsený súper.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate pomáha s kormidlovaním regaty. Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Vojvodkyňa Kate pomáha s kormidlovaním regaty. Vojvodkyňa Kate pomáha s kormidlovaním regaty.

Fotografov a verejnosť však okrem šikovnosti či dobrej nálady nepochybne zaujal ešte jeden fakt, ktorý sa pri členoch kráľovskej rodiny nedeje tak často. Vojvodkyňa Kate totiž ponúkla objektívom aj prekvapivo „odhalené“ momenty. Nie, nečakajte, že by sa predvádzala ako súčasné hviezdičky z Instagramu. Skrátka si len obliekla športové šortky, ktoré doplnila vode a vetruodolnou športovou bundou a šiltovkou.

Vidieť však odhalené nohy členky kráľovskej rodiny je celkom rarita. Pre všetkých členov platí prísny protokol a je len málo príležitostí, keď sa môže Kate či Meghan objaviť na verejnosti v takejto krátkej dĺžke odevu. Ale treba uznať, že nohy má ukážkové, čo poviete?!

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #vojvodkyňa Kate #nohy #loď #súťaž #charita #regata

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...