Žiadna pestúnka! Jacksonovú inšpirovala vlastná mama, zvláda syna sama

Tento rok účinkovala na festivale Glastonbury a absolvovala šnúru koncertov. Speváčka Janet Jackson je však zároveň aj starostlivou mamou.

13.08.2019 08:20
Janet Jackson Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na archívnom zábere.
debata

Pre magazín Stellar speváčka, ktorá bola najmladšou sestrou zosnulého speváka Michaela Jacksona, porozprávala o svojich materských povinnostiach. Priznala, že nie je jednoduché zladiť kariéru a rodičovstvo.

„Je to ťažké byť pracujúcou mamou. Nemám žiadnu pestúnku. Všetko robím sama,“ prezradila Jackson. Zdôvodnenie je však veľmi pragmatické. „Ak to zvládla moja mama s deviatimi deťmi (pozn. redakcie: súrodencov Jacksonovcov bolo 9), nie je dôvod, prečo by som ja nemohla. Samozrejme, že keď pracujem, je tam niekto, kto na neho dáva pozor. Ale inak je to len o mne a mojom dieťati,“ pokračovala Janet Jackson.

„Z času na čas to nie je celkom ľahké. Ale môj život sa zmenil. Celkom očividne sa na prvé miesto dostal syn,“ uzatvorila Jackson, ktorá má syna Eissu s miliardárom Wissamom Al-Mana.

Dvojica sa prekvapivo rozišla iba pár mesiacov po pôrode chlapca a v médiách sa objavili dokonca aj tvrdenia o domácom násilí či ponižovaní zo strany partnera. Jackson však podobné veci nekomentovala a jej zástupca ich dementoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #dieťa #pestúnka #Janet Jackson

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...