Sestra Cyrusovej o rozchode: Keď bude Miley pripravená hovoriť, urobí to

Po menej ako roku manželstva sa speváčka Miley Cyrus a herec Liam Hemsworth rozišli, čo potvrdili pred pár dňami potvrdili v spoločnom vyhlásení.

16.08.2019 00:00
Speváčka Miley Cyrus s manželom Liamom... Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus s manželom Liamom Hemsworthom.
debata

Čo povedala na tému sledovaného rozchodu staršia sestra speváčky, Brandi Cyrus? „Nemám právo o tom hovoriť, nie je to moja vec,“ povedala Brandi v podcaste „Your Favorite Thing“. „Nie je nič, čo by som na to povedala. Som tu pre ňu a, samozrejme, trávim s ňou teraz veľa času. Ak bude pripravená o tom hovoriť, tak to urobí,“ dodala Brandi, ktorá sa živí ako DJ-ka. Na svojom Instagrame zároveň zverejnila foto, na ktorej pózuje spolu so slávnou sestrou na lodi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sister Sister

Príspevok, ktorý zdieľa Brandi Cyrus (@brandicyrus),

Miley Cyrus a herec Liam Hemsworth sa prvýkrát stretli už pred desiatimi rokmi pri nakrúcaní filmu Posledná pieseň. Začali spolu randiť, no v roku 2012 sa rozišli prvýkrát. Po troch rokoch sa ich cesty opäť spojili. Rovnako rýchly, ako ich posledný rozchod však bola aj ich svadba, čo priznala v rozhovore pre Hello! herečka Elsa Pataky, manželka Chrisa Hemswortha, staršieho brata Liama.

"Ich svadba v Nashville bola poriadnym prekvapením. Mali to ťažké, keďže ich dom v Kalifornii zničil požiar a mám pocit, že túžili urobiť niečo, čo by ich urobilo šťastnými. Prišli o všetko a boli z toho naozaj nešťastní,“ opísala Pataky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #Liam Hemsworth

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...