Súkromie s partnerom si už chráni! Čo zmenilo otvorenosť Taylor Swiftovej?

Je známa tým, že o svojím súkromí povie snáď aj to, čo ešte nevie. Ale vzťah s partnerom Joeom Alwynom sa speváčka Taylor Swift rozhodla chrániť.

26.08.2019 08:00
debata
Speváčka Taylor Swift. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Taylor Swift. Speváčka Taylor Swift.

Vo víkendovom rozhovore pre denník Guardian americká hviezda vysvetlila, prečo urobila pri Alwynovi výnimku a takmer vôbec nekomentuje ich vzťah alebo to, čo sa v ňom deje. „Naučila som sa, že ak o tom hovorím, ľudia nadobudnú pocit, že môžu o našom vzťahu hovoriť. Ale náš vzťah nie je niečo, o čom by mali iní diskutovať,“ vyhlásila Swift.

„Ak by sme teraz ja a vy spoločne popíjali pohár vína, možno by sme sa o tom porozprávali. Ale to je jediný spôsob, ako by sa to dostalo von. Tam som si stanovila hranice a chcem, aby bol môj život kontrolovateľný. Skutočne som chcela mať pod kontrolou to, čo sa v ňom deje,“ komentovala ešte Swift, ktorá je známa najmä tým, že súkromie rozoberá vo svojich textoch.

V minulosti sa takto „vysporiadala“ aj s niekoľkými expartnermi, medzi nimi napríklad Joeom Jonasom či Harrym Stylesom.

Iba pred pár dňami 29-ročná Američanka vydala novinku Lover. Aj na nej sa údajne nachádzajú narážky na súčasného partnera Alwyna či bývalého partnera, herca Toma Hiddlestona, ona ich však odmietla potvrdiť. S Alwynom tvorí blondínka pár od roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #minulosť #tajomstvo #spolu #Joe Alwyn #Taylor Swifr

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....