Mirka Partlová sa už pýši tehotenským bruškom! Aha, ako jej pristane

Sympatická slovenská herečka a speváčka Mirka Partlová (34) pred pár dňami zverejnila informáciu, že z nej už čoskoro bude mama.

28.08.2019 11:00
Herečka Mirka Partlová po predstavení Rozum a... Foto:
Herečka Mirka Partlová.
debata

Dieťatko porodí svojmu manželovi, o 9 rokov mladšiemu muzikantovi Matejovi Gálisovi. Tomu povedala „áno“ začiatkom roka a v divadle začala vystupovať pod menom Miroslava Gális Partlová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujeme ešte raz za krásne priania!!! veľmi potešilo , aj keď sama neviem , čo ma čaká‍♀️ , ALE veľmi sa tešímeV každom prípade len ako info ➡️ post s “novinkou” išiel preto von , aby nevznikali zbytočné dohady a dezinformácie zo strany médií Chceli sme byť prví, ktorí to oznámia, tak ako sa patrí ☝️‍♀️Nič iné za tým netreba hľadať.Len obyčajná radosť zo životaTakže tak! Verím,že inteligentní ľudia to pochopili a tí čo nie , tak majú smolu ‍♀️snažila som sa Sme zdraví , pomaličky rastieme (tak že už to neukecám) ✌️ a všetko je v poriadku ! Tehotenstvo nie je choroba ! Naďalej zostávam aktívna v divadle , koncertoch , aj keď už s menším obmedzením ☝️Budeme sa tešiť ak sa najbližšie uvidíme➡️ buď na Kremnických gagoch už túto nedeľu (25.8.) s predstavením CHROMOZÓM XX alebo 28.8. v @divadlo_la_komika v komédii TOPSECRET ! Majte krásny víkend ☀️✌️

Príspevok, ktorý zdieľa ᴹᴵᴿᴷᴬ ᴾᴬᴿᵀᴸᴼᵛᴬ (@partlovamirka),

Z radostnej udalosti sa tešia nielen budúci rodičia, ale aj fanúšikovia herečky, ktorí jej blahoželali na Instagrame. Tam pekná blondínka zverejnila fotografiu, na ktorej už pózuje s rastúcim bruškom. V čiernych elastických šatách sa ho nežne dotýka rukami. V záberu napísala: „Sme zdraví , pomaličky rastieme (tak že už to neukecám) a všetko je v poriadku! Tehotenstvo nie je choroba.“ Zároveň pridala informáciu, že naďalej pracuje, fanúšikovia ju ešte stále môžu vidieť napríklad v bratislavskom divadle La Komica.

Rodáčka z Malaciek je známou muzikálovou hviezdou (Hamlet, Na skle maľované, West Side Story, Fontána pre Zuzanu), ale poznajú ju aj televízny diváci. Niekoľko sezón stvárňovala v jojkárskom Paneláku rolu barmanky Angie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Mirka Partlová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...