Kevin Hart sa vážne zranil pri dopravnej nehode. Leží v nemocnici!

Americký komik Kevin Hart utrpel vážne zranenia pri dopravnej nehode v Los Angeles a bol hospitalizovaný. Uviedla to v pondelok agentúra Reuters.

03.09.2019 10:38
Herec a komik Kevin Hart. Foto: ,
Herec a komik Kevin Hart.
debata

Pri nehode, ktorá sa stala v noci na nedeľu miestneho času na Mulholland Highway, stratil vodič kontrolu nad vozidlom. To potom skončilo na streche. Štyridsaťročný herec sedel pri incidente na sedadle spolujazdca.

Podrobnosti o hercových zraneniach nie sú v policajnej správe uvedené, podľa médií ale Hart utrpel vážne poranenia chrbta. Vážne zranený bol aj vodič automobilu, ktorý podľa polície nebol v čase nehody pod vplyvom alkoholu ani drog.

Hart si zahral napríklad vo filme Jumanji: Ďalší level či v komédii Policajtov švagor. Bola mu tiež ponúknutá úloha moderátora oscarového večera, tej sa ale vlani v decembri vzdal.

Urobil tak potom, čo sa na verejnosti objavili jeho takmer desať rokov staré príspevky z Twitteru, v ktorých sa vyjadroval na adresu ľudí s menšinovou sexuálnou orientáciou. Sám Hart svoje vtedajšie vyjadrenia označil za necitlivé.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #nehoda #zranenie #Kevin Hart

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...