Neukazuj, že miluješ ženy a budeš hrať u Marvela, povedali vraj Stewartovej

Herečka Kristen Stewart prehovorila otvorene o tom, ako vníma Hollywood jej sexualitu. A tieto slová veru nepotešia.

04.09.2019 00:00
debata (2)
Herečka Kristen Stewart uviedla v Benátkach... Foto: Reuters, YARA NARDI
Herečka Kristen Stewart uviedla v Benátkach film Seberg. Herečka Kristen Stewart uviedla v Benátkach film Seberg.

Niekdajšia hviezda série Twilight sa v rozhovore pre magazín Harper's Bazaar priznala, že vo filmovej brandži sexuálna orientácia rozhodne môže byť polenom pod nohy, keď príde na kariérne rozhodnutia. „Bolo mi doslova povedané, že ak chcem urobiť službu sebe samej, nemala by som sa s mojou partnerkou vodiť po uliciach za ruku a bez problémov dostanem rolu v nejakej Marvelovke,“ vyhlásila pre časopis herečka.

Len pre vysvetlenie, marvelovské univerzum komiksových filmových adaptácií patrí medzi najziskovejšie filmy na svete a napríklad z herečky Scarlett Johanssonovej, ktorá v nich stvárňovala Čiernu vdovu, spravili tieto úlohy najlepšie zarábajúcu herečku súčasnosti.

Stewart však v rozhovore zároveň zdôraznila, že „takto rozhodne nechcem pracovať“ a radšej si vybrala možnosť zostať verná sebe samej a bez ostychu ukazovať na verejnosti aj momenty, keď je zamilovaná alebo šťastná po boku svojej partnerky.

Herečka Kristen Stewart a jej pánska nohavicová... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart a jej pánska nohavicová voľba s odkazom na módu 30-tych rokov minulého storočia.

V minulosti bola 29-ročná herečka niekoľko rokov partnerkou herca Roberta Pattinsona, s ktorým sa zoznámila práve pri nakrúcaní série Twilight. Následne ich vzťah poznačil škandál s neverou, keď Stewartovú pristihli s režisérom Rupertom Sandersom. Oboch to vtedy stálo rozpad ich doterajších vzťahov.

Potom sa však Stewart začala objavovať v dámskej spoločnosti a posledné roky sú jej partnerkami výlučne ženy. Randila napríklad s modelkou Stellou Maxwellovou, francúzskou herečkou Soko a najnovšie ju vídať v spoločnosti scenáristky Dylan Meyerovej. Na filmovom festivale v Benátkach uviedla Kristen Stewart nový film Seberg, do kín príde na jeseň aj nové spracovanie film Charlieho anjeli.

Michelle Hunziker na premiére snímky Joker v...
Barbara Palvin na premiére snímky Joker v...
+5Rooney Mara na premiére snímky Joker v Benátkach.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #Kristen Stewart #rozhovor #rola #Harper´s Bazaar

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...