Keira Knightley utajila pôrod, už sa prechádza Londýnom so štýlovým kočíkom

Britská herečka Keira Knightley sa už teší z druhého potomka, ktorého porodila manželovi, Jamesovi Rightonovi z kapely Klaxons.

15.09.2019 14:44
debata

Pôrod sa manželom podarilo pred médiami utajiť, paparazzi ich už stihli odfotografovať na prechádzke Londýnom so štýlovým kočíkom. Herečka sa spokojne usmievala, oblečené mala čierne šaty a kráčala popri svojom manželovi, ktorý tlačil modrý kočík. Či modrá farba vypovedá, že sa manželom narodil chlapček, známe nie je.

Keira Knightley a James Righton na prechádzke... Foto: Profimedia
Keira Knightley Keira Knightley a James Righton na prechádzke Londýnom.

34-ročná hviezda komédie Láska nebeská sa tehotenským bruškom prvý raz na verejnosti pochválila v máji počas prehliadky módneho domu Chanel. Dvojica sa zosobášila v roku 2013 a od roku 2015 spolu vychováva dcéru Edie.

Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch... Foto: Profimedia
Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch butiku Chanel v Paríži. Herečka Keira Knightley na akcii v preistoroch butiku Chanel v Paríži.

Keira Knightley je známa najmä z účinkovania vo filmovej sérii Piráti Karibiku. V roku 2006 ju nominovali na Oscara za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Pýcha a predsudok (2005) a v roku 2015 za vedľajšiu úlohu v životopisnej dráme Kód Enigmy (2014).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Keira Knightley

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...