Francúzske bozky, vášeň ako z filmu! Deppova dcéra ukázala lásku ku kolegovi

Pred pár dňami sa prešli spolu po červenom koberci v Benátkach. Ale nie je to len práca, čo ich spája. Medzi hercami Lily Rose Deppovou a Timotheé Chalametom doslova pulzuje vášeň.

16.09.2019 13:41
debata
Herecký pár Lily Rose Depp a Timotheé Chalamet... Foto: Profimedia
Herecký pár Lily Rose Depp a Timotheé Chalamet si užívali spoločne na Capri. Herecký pár Lily Rose Depp a Timotheé Chalamet si užívali spoločne na Capri.

Potvrdili to pred pár dňami aj zábery paparazzov z talianskeho ostrova Capri, kde sa dvojica mladých talentov spoločne objavila na prenajatej jachte. A nešlo len o to, že ich objektívy zachytili na luxusnej lodi. Ich láska sa skrátka nedala prehliadnuť.

Dcéra herečky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa sa len v miniatúrnych bikinách vrhala po svojom kolegovi (a partnerovi). Ich vášnivé bozky, objatia a dotyky potvrdzovali jediné – sú do seba zamilovaní až po uši.

Herečka Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee Chalamet Herečka Lily-Rose Depp a jej kolega Timothee Chalamet predstavili v Benátkach film The King.

Dvadsaťtriročný rodák z New Yorku s francúzskymi koreňmi a jeho o tri roky mladšia partnerka sa spoločne objavia už čoskoro aj na obrazovkách Netflixu v historickej dráme The King. Práve tento film spoločne uviedli aj na nedávnom festivale v Benátkach a podľa informácií zo zákulisia to bol práve tento film, ktorý ich spojil aj v súkromí.

O jeho réžiu sa postaral Austrálčan David Michôd a sústreďuje sa v ňom na mladosť a vzostup kráľa Henryho V.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #paparazzi #Capri #Lily Rose Depp #Timothee Chalamet

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...