Bývalá manželka aj súčasná partnerka spolu! Droba vzal za módou obe

Niet nad dobré vzťahy. S partnermi aj expartnemi. V prípade kedysi známeho celebritného páru Drobovcov to zjavne platí.

19.09.2019 13:20
debata (2)
Juraj Droba na snímke s exmanželkou Gabrielou... Foto: Profimedia
Juraj Droba na snímke s exmanželkou Gabrielou Drobovou (vľavo) a súčasnou partnerkou Luciou Pitekovou. Juraj Droba na snímke s exmanželkou Gabrielou Drobovou (vľavo) a súčasnou partnerkou Luciou Pitekovou.

Na utorňajší program jednej z bratislavských módnych prehliadok sa vybrala aj riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová. Tentoraz však nebola v spoločnosti svojho partnera Karola Rumana. Do priestorov bratislavského hotela ju odprevadil bývalý manžel Juraj Droba. Lepšie povedané, prišli spoločne a v tejto situácii ich okamžite zachytili aj objektívy slovenských médií.

Aby bola situácia ešte zaujímavejšia – namiesto dvojice sa pred objektívmi objavila trojica. Konkrétne Drobova súčasná partnerka – zubná lekárka Lucia Piteková. Pár vídať v spoločnosti už viac ako rok a zdá sa, že Droba konečne našiel svoju vyvolenú.

Medzi súčasnou a bývalou partnerkou zjavne panujú dobré vzťahy, čo dámy potvrdili aj v momente, keď pohotovo zapózovali fotografom s predsedom Bratislavského samosprávneho kraja uprostred.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #partnerka #spolu #Gabriela Drobová #Juraj Droba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....