Nové pikantnosti z knihy Mooreovej: Zatiahla do toho aj Willisa a slávnu blondínu!

Práve v utorok by sa mala na pulty obchodov dostať nová kniha o živote herečky Demi Mooreovej, ktorú napísala sama. Množstvo informácií však z nej zverejnili ešte skôr.

24.09.2019 09:25
debata
Herečka January Jones počas párty televízie Fox... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
January Jones Herečka January Jones počas párty televízie Fox v Hollywoode. Expriateľ Ashton Kutcher ju vraj upodozrieval, že mala pomer s Brucom Willisom.

Niekoľko dní dozadu citovali médiá pasáže z autobiografie Inside Out o tom, ako herečka v pätnástich rokoch prežila znásilnenie. Následne sa objavili na verejnosti aj citáty o manželstve s Ashtonom Kutcherom a sexuálnym experimentovaní či milostných hrách v trojici.

Herečka síce odmietla konkretizovať, s kým ona a jej exmanžel riešili švédsku trojku, do pľacu však hodila meno inej známej hviezdy. Herečky January Jonesovej.

Blondínka známa zo seriálu Mad Men či filmu X-Men randila s Kutcherom a ten ju údajne upodozrieval z toho, že mala počas ich vzťahu pomer s Brucom Willisom – mimochodom Mooreovej prvým manželom. „Ashton bol presvedčený, že spolu niečo mali,“ citoval Mooreovú portál Radaronline. Údajne sa raz stretla s January Jonesovou a túto tému pred ňou celkom priamo otvorila.

Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval. Herec Ashton Kutcher a jeho exmanželka Demi Moore v januári 2011. Pár mesiacov predtým, ako sa Kutcher od manželky definitívne odsťahoval.

„To myslíš vážne? Stokrát som mu povedala, že nechcem mať sex s tým starým chlapom,“ citovala potom hollywoodska herečka slová svojej mladšej kolegyne.

Počas návštevy talk-šou Ellen DeGeneresovej však Moore uviedla, že pred napísaním knihy a zaradením citlivých súkromných informácií do nej dostala požehnanie od samotného Kutchera. „Áno, dostala som od neho povolenie. Ale snažila som sa udržať si vlastnú perspektívu vecí,“ podotkla pred moderátorkou v štúdiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #kniha #Bruce Willis #Ashton Kutcher #Demi Moore #January Jones

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....