Krásna Meghan v Afrike osamela! Vyrazila za mamičkami, podporila boj s HIV

Program ide podľa plánu a tak sa vojvodkyňa Meghan musela v stredu rozlúčiť so svojím manželom, princom Harrym. V Kapskom meste osamela, ale čakali ju ďalšie pracovné aktivity.

26.09.2019 11:00
debata (7)
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa stretla so... Foto: Reuters, SUMAYA HISHAM
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa stretla so zdravotíckymi pracovníkmi a klientskými rodinami, ktorým pomáha organizácia mothers2mothers (m2m). Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa stretla so zdravotíckymi pracovníkmi a klientskými rodinami, ktorým pomáha organizácia mothers2mothers (m2m).

Tridsaťsedemročná vojvodkyňa zo Sussexu, ktorá je od pondelka na návšteve afrického kontinentu, sa v stredu podvečer po odlete jej manžela do Botswany vybrala na návštevu charitatívnej organizácie mothers2mothers. Tá sa špecializuje na pomoc rodinám v núdzi a zároveň školí a zamestnáva ľudí, ktorí trpia diagnózou HIV, aby šírili prevenciu a myšlienku „Afrika bez HIV“.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu počas samostatnéto...
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa stretla so...
+3Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa objíma s deťmi...

Meghan navštívila centrálu organizácie a od prvého momentu si získala náklonnosť prítomných. Hneď pri vstupe sa totiž zvítala so skupinkou detí a nechala sa nimi objať. Fotografom sa tak naskytol dojímavý moment, ako sa niekdajšia hviezda seriálu Kravaťáci túli ku skupinke detí rôzneho veku aj rasového pôvodu.

Následne sa matka štvormesačného synčeka Archieho presunula za mamičkami v priestoroch charity a absolvovala okrem stretnutí s nimi aj kratšiu diskusiu o ich životoch či problémoch, ktoré riešia.

Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa zhovára s mamou... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Vojvodkyňa Meghan zo Sussexu sa zhovára s mamou a jej spiacim bábätkom na pleci počas návštevy charitatívnej organizácie mothers2mothers, ktorá zamestnáva a trénuje ženy s diagnózou HIV, aby pomáhali iným ženám a matkám.

Médiá si v tomto prípade všimli aj módnu stránku návštevy. Hoci vojvodkyňa stavila na klasickú voľbu – čiernu farbu. Jej outfit z nohavicového overalu Everlane a lodičiek Manolo Blahnik zožal chvály na internete u fanúšikov, ale aj nadšencov módy.

Členka britskej kráľovskej rodiny sa od svadby s princom Harrym objavuje pravidelne v rebríčkoch a zoznamoch najlepšie oblečených žien sveta. Aj počas afrického výletu sa už stihla predviesť v niekoľkých zaujímavých modeloch. Médiá tiež ocenili, že si na seba obliekla niekoľko rovnakých modelov, aké mala počas oficiálnej návštevy Austrálie a Nového Zélandu minulý rok – v čase, keď spoločne s Harrym potvrdili tehotenstvo a príchod ich prvého spoločného potomka.

Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...
+1Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Meghan so spontánnym smiechom na...
+9Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #matky #krása #návšteva #Afrika #HIV #charita #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...