Miley Cyrus už má náhradu za blond milenku? Zbalila vraj kamaráta!

Románik netrval dlho! Speváčku Miley Cyrusovú, ktorú spájali pár týždňov s hviezdičkou z reality-šou Kaitlyn Carterovou, videli s novým objektom. Tentoraz mužom.

05.10.2019 13:00
debata (2)
Speváčka Miley Cyrus na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Miley Cyrus prišla tiež na premiéru Avengers: Endgame. Speváčka Miley Cyrus na archívnom zábere.

Americká hudobná hviezda, ktorá prekvapila rozchodom s manželom Liamom Hemsworthom, je vraj najnovšie očarená spoločnosťou Codyho Simpsona. Austrálsky spevák a skladateľ sa so Cyrusovou pozná už dlho. Ich vzťah bol doposiaľ výlučne kamarátsky. Paparazzovia však najnovšie zachytili aj čosi viac.

Dvojicu údajne zachytili počas nákupov potravín v Los Angeles. Dvadsaťšesťročná Cyrus mala veľmi romanticky a nežne pobozkať Simpsona, čo si nevšimli len reportéri, ale aj očití svedkovia. Aj sociálne siete údajne naznačujú, že šoubiznisová hudobná dvojica trávi spolu stále viac času.

Dlho sama však nezostala ani spomenutá Carter, s ktorou sa mala Miley Cyrus rozísť pred dvoma týždňami. Blondínku, ktorá účinkuje v šou The Hills, najnovšie videli na rande s neznámym mužom. Do kamier sa usmievala, ale totožnosť dotyčného prezradiť odmietla.

Kaitlyn Carter bola vydatá krátky čas za Brodyho Jennera, ale ich manželstvo po roku anulovali. Miley Cyrus odišla od Liama Hemswortha po ôsmich mesiacoch manželstva, predtým však tvorili pár takmer desať rokov s prestávkami.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #Miley Cyrus #muž #rande #Cody Simpson

+ Hydratácia je základom zdravia; nezabudnite na dostatočný príjem vody.
Začnite nazývať veci pravým menom,...

+ Doprajte si dostatok odpočinku, regenerácia je kľúčom k vitality.
Investovanie do seba sa ukáže ako najlepšia...