V bodkách je krásna! Julia Roberts sa vrátila k slávnemu looku z Pretty Woman

Julia Roberts sa objavila na pretekoch v konskom póle s názvom Veuve Clicquot Polo Classic a zvoleným outfitom vyčarovala úsmev na tvárach prítomných hostí.

07.10.2019 12:00
debata

Bodkovaný model totiž pripomínal jej šaty spred tridsiatich rokov, v ktorých stála pred kamerami ako slávna Pretty Woman. Dnes, ako 51-ročná uznávaná a obdivovaná hviezda, je v bodkách rovnako príťažlivá ako bola kedysi. Slávnu Pretty Woman si zahrala v roku 1990 a získala za ňu nomináciu na Oscara.

Julia Roberts počas podujatia "Veuve... Foto: SITA/AP
Julia Roberts Julia Roberts počas podujatia "Veuve Clicquot Polo Classic" v Los Angeles.

Predsa len, istý rozdiel v jej bodkovaných modeloch bol na nedávnej akcii jasne viditeľný – zatiaľ, čo tento raz zvolila overal z dielne Michael Kors, pred rokmi mala elegantné šaty v dĺžke tesne pod kolená, s ktorými ladil aj jej klobúk. Na slávnu scénu, kedy sa spolu s filmovým partnerom v podaní Richarda Gereho objavila na zápase v konskom póle, si fanúšikovia Pretty Woman určite spomínajú.

Hoci od nakrúcania ubehlo tridsať rokov, slávnej hviezde roky vôbec neubližujú. Okrem toho, že si stále udržiava skvelú postavičku, jej tvár, ktorej dominuje jeden z najslávnejších hollywoodskych úsmevov, zostáva prirodzená. Ako herečka často hovorí, za jej spokojnosť a výzor môže najmä jej spokojný rodinný život po boku manžela, kameramana Daniela Modera a ich troch spoločných ratolestí. S Moderom sa Roberts postavila pred oltár v roku 20002.

Julia Roberts počas podujatia "Veuve Clicquot...
Julia Roberts počas podujatia "Veuve Clicquot...
Julia Roberts počas podujatia "Veuve Clicquot...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #Pretty Woman

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...