Kniha o R. Williamsovi je plná škandálov

Autobiografická kniha o britskom spevákovi Robbiem Williamsovi s názvom "Feel" sa v najbližších dňoch dostane na pulty kníhkupectiev vo Veľkej Británii. Vydavateľ sa o nej vyjadril, že " je úprimnejšia, ako by bolo rozumné". Napísal ju britský žurnalista Chris Heat, ktorý britskú popstar sprevádzal dlhé roky života a mnohé udalosti s ním prežil na vlastnej koži.

03.09.2004 09:04
debata

Kniha opisuje etapy jeho života plné drogových, alkoholických a sexuálnych excesov. Kniha otvorene píše o jeho živote v blahobyte, v ktorom nechýbal sex, drogy, rock and roll a futbal. 

Podľa ORF absurdne znejú slová o dvojtýždňovom vzťahu medzi R. Williamsom a americkým spevákom Eltonom Johnom, ktorý sa o neho staral a bol jeho osobným psychoterapeutom. Detailne je rozobratá aj jeho alkoholická a drogová závislosť už počas fungovania v skupine Take That, striedanie striptízových klubov a pravidelná návšteva call-girls v jeho byte, ktoré mu zabezpečili rozptýlenie.

Kniha opisuje aj jeho snahu postaviť sa na nohy, ktorú však vystriedal pád ešte hlbšie a nové závislosti. Spevák Robbie Williams sa však aj napriek jeho občasným návratom k predošlému životu vyjadril, že „už som si toľko užil a oslavoval, ako málo ľudí na tomto svete.“ Dodal, že je čas, aby sa upokojil.

debata chyba

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...