Dôvod rozchodu Cyrusovej s milenkou? Tak toto vás (možno) prekvapí!

Necelé dva mesiace trval románik speváčky Miley Cyrusovej s Kaitlyn Carterovou. Celebritná dvojica však dlho spolu nevydržala a obe už údajne zachytili v spoločnosti nových partnerov.

08.10.2019 00:00
Speváčka Miley Cyrus na akcii iHeartRadio Music... Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus na akcii iHeartRadio Music Festival v Las Vegas.
debata
Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka... Foto: Profimedia
Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka Kaitlynn Carter v uliciach Los Angeles. Speváčka Miley Cyrus a jej nová partnerka Kaitlynn Carter v uliciach Los Angeles.

Dôvod, prečo sa hviezda reality šou The Hills a 26-ročná americká speváčka rozišli, je však celkom paradoxný. Cyrus údajne nebola pripravená na ďalší veľký záväzok. Iba krátko pred štartom romance so ženou sa totiž rozhodla opustiť svojho manžela, herca Liama Hemswortha.

„Miley si uvedomila, že nie je pripravená tak rýchlo skočiť do ďalšieho záväzku, vážneho vzťahu,“ citoval svoj zdroj portál TMZ.com. Partnerky sa údajne rozišli v dobrom a bez väčších problémov či scén.

Americký bulvárny portál však zároveň tvrdí, že Carter si robí starosti o Cyrusovú a jej spôsob správania sa ku priateľom. Verejnosť má ešte v živej pamäti divokú fázu života speváčky v čase, keď prekonala s hercom a dlhoročným partnerom Liamom Hemsworthom prvý rozchod.

Dvojica sa potom dala znovu dohromady a Cyrus sa upokojila. V januári tohto roka sa šoubiznisové hviezdy zosobášili. Ohlásenie rozchodu prišlo po približne ôsmich mesiacoch manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Miley Cyrus #vzťah #záväzok #Kaitlyn Carter

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...