Korzet a podväzky? Prečo by sa ich 70-nička Cher vzdávala? Pozrite sa

Cher sa síce pred troma rokmi "prehupla" cez okrúhlu sedemdesiatku, ako babička na dôchodku rozhodne nepôsobí.

11.10.2019 00:00
debata

Aspoň nie v momentoch, kedy sa ukáže na pódiu. Odvaha? Tá jej ani ako 73-ročnej nechýba, predviedla to počas svojho turné „Here we go again“ v rámci ktorého vystúpila s jej najväčšími hitmi (If I Could Turn Back Time, Believe, Strong Enough…) vo švajčiarskom Zürichu, kam sa vrátila po pätnástich rokoch. Speváčku ešte čakajú vystúpenia v Hamburgu, Štokholme či Londýne. Jej turné sa končí v decembri 2019.

Speváčka Cher zavítala so svojím turné do Zürichu. Foto: Profimedia
Cher Speváčka Cher zavítala so svojím turné do Zürichu.

Počas koncertu vystriedala niekoľko kostýmov – a svojim fanúšikom ponúkla doslova všehochuť. Najväčšiu pozornosť budili najmä sexi kúsky, ktorých slávna hviezda predviedla hneď niekoľko. Dekolt či nohy rozhodne neskrývala, skôr naopak – Cher si stále s hrdosťou oblečie korzet, hlavu ozdobí modrou parochňou a vyráža na pódium. A hoci o svojej večnej mladosti často žartuje aj ona sama – zo sveta šoubiznisu sa nikam neponáhľa.

"Cher bola vždy priekopníčkou, ženou, ktoré búrala hranice, stanovila si vlastné pravidlá a odvážila sa skúšať všetko,“ často znelo na jej adresu. Aj v pokročilom veku si tak ide vlastnou cestou, ktorá sa páči jej a zrejme aj jej fanúšikom. V korzetoch, v sieťovaných pančuškách či v podväzkoch sa na pódiu evidentne cíti dobre… Tak prečo by to s pribúdajúcim vekom menila?

Cher sa v roku 2018 objavila aj na filmovom plátne, zahrala si v pokračovaní hitu Mamma Mia! spolu s hercami ako Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep či Colin Firth. V komédii stvárnila mamu svojej kolegyne, Meryl Streepovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Zurich #Cher

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...