Hackli účet speváčky Demi Lovato. Skončila nahá na webe!

Ďalšia obeť internetovej šikany? Speváčka Demi Lovato nadšená určite nie je. Neznámi hackeri sa nabúrali do jej účtu na aplikácii Snapchat a zverejnili niekoľko jej nahých fotografií.

18.10.2019 13:38
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata (5)

Ako napísal portál The Blast, vo štvrtok hackeri zavesili priamo do profilu 27-ročnej speváčky sériu záberov, na ktorých je nahá alebo obnažená. Dokonca vyzývali k tomu, aby sa kliknutím na fotografie pridali do súkromnej internetovej skupiny.

Manažment speváčky začal konať takmer okamžite a podarilo sa im zábery zo siete odstrániť. Nie je však jasné, koľko užívateľov ich medzitým stihlo vidieť.

Lovato však podporili jej skalní fanúšikovia, ktorí vyjadrili rozhorčenie nad tým, že bolo narušené súkromie známej hviezdy. „Čo v tom chorom mozgu ti hovorí, aby si hackol Snapchat a potom zverejňoval tie zábery,“ napísal odkaz hackerom jeden z fanúšikov na oficiálnom profile. Nebol pritom jediný. Ozvali sa mnohí a kritizovali fakt, že niekto zverejňuje súkromné zábery bez vedomia ich autora.

Samotná Lovato sa zatiaľ ku kauze nevyjadrila. V minulosti sa podobný prípad udial napríklad herečke Jennifer Lawrenceovej, modelke Kate Uptonovej či ďalším celebritám šoubiznisu.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #hacker #Demi Lovato #Snapchat #nahé

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....