Damon a Affleck opäť spolu pred kamerami! Pod taktovkou Ridleyho Scotta

V historickom trileri The Last Duel sa predstavia Matt Damon, Ben Affleck a Jodie Comer.

25.10.2019 00:00
Matt Damon (vľavo) a Ben Affleck Foto: ,
Herci, kolegovia a kamaráti Matt Damon (vľavo) a Ben Affleck.
debata

V pripravovanom historickom trileri The Last Duel anglického filmára Ridleyho Scotta sa zrejme ukáže aj americký herec Adam Driver. Ako informuje magazín The Hollywood Reporter, rodák zo San Diega rokuje o jednej z dvoch hlavných úloh. V druhej hlavnej role sa ukáže Matt Damon.

Damon sa na snímke podieľa aj ako spoluautor scenára, ktorý napísal spolu s Nicole Holofcener a Benom Affleckom. Ten sa zase v The Last Duel predstaví v jednej z vedľajších úloh. Okrem zmienených hercov by si mala vo filme zahrať aj anglická herečka Jodie Comer.

Novinka bude adaptáciou románu The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France (2005) od Erica Jagera. The Last Duel je príbehom o pomste, v ktorom sa proti sebe postavia dvaja niekdajší priatelia – normanský rytier Jean de Carrouges a šľachtic Jacques Le Gris. De Carrouges musel odísť na vojnu a po svojom návrate obviní Le Grisa zo znásilnenia jeho manželky Margerite de Carrouges, ktorej nikto neverí. Rytier sa preto obráti na francúzskeho kráľa, aby zmenil rozsudok grófa Pierrea d’Anencona, ktorý favorizuje Le Grisa. Kráľ dovolí, že vo veci rozhodne súboj na život a na smrť. Toho z mužov, ktorý prežije, vyhlásia za víťaza, keďže to bude znamenie od Boha. Navyše, ak de Carrouges prehrá, jeho manželku potrestajú upálením na hranici za falošné obvinenie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Matt Damon #Ben Affleck #Ridley Scott

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...