Čo všetko prežíva Ivana je ťažko predstaviteľné, opisuje hovorkyňa Karla Gotta

12. októbra sa verejnosť v Prahe posledný raz rozlúčila so zosnulým Karlom Gottom.

25.10.2019 13:31
Karel Gott Foto: ,
Zádušnej omše za Karla Gotta sa v sobotu zúčastnila jeho manželka Ivana Gottová aj spevákove dcéry.
debata

Na zádušnej omši v Chráme sv. Víta sa zúčastnila aj jeho manželka, Ivana Gottová spolu s ich dvoma spoločnými dcérami, Charlottkou a Ellou. Pre portál novinky.cz opísala Gottova dlhoročná spolupracovníčka a hovorkyňa, Aneta Stolzová, aké náročné obdobie má za sebou práve Ivana Gottová. Aj to, že si podľa nej zaslúži obdiv verejnosti.

„Nikto vôbec netuší, čo Ivanka prežívala a čo podstúpila v uplynulých dňoch, keď sa musela o tretej ráno tajne vplížiť do svojho domu a s baterkou zabaliť sebe a deťom veci na pohreb a do školy. Musela si urobiť cestičku medzi sviečkami a potom zasa sviečky vrátiť späť, aby nenarušila pietne miesto, ktoré si verejnosť vytvorila. Rešpektovala to a medzitým sa spolu s deťmi ukrývala u priateľov, aby unikla fotografom. Pre obyčajného človeka naozaj ťažko predstaviteľné, čo teraz musí prežívať a zvládať a za to všetko má môj obdiv. Ľudia by si mali uvedomiť, že Ivana je predovšetkým žena a matka, ktorá prišla o manžela a zaslúži si aspoň trocha kľudu a mediálneho rešpektu,“ opísala Stolzová pre spomínaný portál.

Zádušná omša za zosnulého Karla Gotta sa konala... Foto: Reuters
karel gott Zádušná omša za zosnulého Karla Gotta sa konala na Pražskom hrade v Chráme sv. Víta. Zúčastnila sa jej Ivana Gottová a jej dcéry Charlottka a Nellka.

Ako ešte dodala, Karel Gott si neželal, aby ho ľudia potom, čo zverejnil správu o náročnej diagnóze, leukémii, ľutovali. „Robil veci naplno a vravieval, že ľudia si zaslúžia, aby dostali to, čo očakávajú. On nikdy nechcel sklamať svojich fanúšikov a poslucháčov, preto nikdy nebol negatívny a vždy chcel dodržať svoje záväzky,“ dodala.

Počas poslednej rozlúčky sa so zosnulým spevákom lúčili aj jeho staršie dcéry, Dominika a Lucie, ako aj desiatky pozvaných hostí z oblasti umenia, športu či politiky. Okrem iných Jiří Bartoška, Eva Pilarová, Bolek Polívka, Marika Gombitová, Miro Žbirka, Dagmar Havlová, Zlata Adamovská, Ivana Chýlková, Jan Kraus a mnohí ďalší.

Na zádušnú omšu už dorazil aj herec Bolek...
Vendula Svobodová prichádza na zádušnú omšu za...
+8Michal David prišiel na Pražský hrad medzi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozlúčka #Karel Gott #Ivana Gottová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...