Chomisteková sa stretla s Angelinou Jolie! Takto na ňu hollywoodska diva zapôsobila

Karolína Chomisteková, bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko, mala to šťastie stretnúť tvárou v tvár jednu z najslávnejších herečiek Hollywoodu, Angelinu Jolie.

28.10.2019 00:00
Angelina Jolie Foto: ,
Americká herečka Angelina Jolie (zlá víla Maleficent) pózuje fotografom počas fototermínu k filmu Vládkyňa zla 2 v Londýne.
debata

Miss Slovensko roku 2013 dostala pred časom pozvanie od spoločnosti Disney na londýnsku premiéru novinky Zloba: Kráľovná všetkého zlého. „Zúčastnila som sa tlačovej konferencii aj červeného koberca, kde sa vystriedali slávni herci zo spomínaného filmu,“ opísala Chomisteková.

Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko... Foto: SITA, Braňo Bibel
Karolína Chomisteková Niekdajšia riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Dokonca mala možnosť položiť niekoľko otázok niekdajšej manželka Brada Pitta. Ako na Chomistekúvú 44-ročná držiteľka Oscara zapôsobila? „Angelina Jolie pôsobí ako veľmi elegantná dáma, no drží si značný odstup. Opísala by som ju skôr ako chladnejší typ, čo mne ale nijako neprekáža. Podľa môjho názoru patrí k ľuďom, ktorí síce hovoria menej, ale ich slová majú hlavu a pätu a zanechajú za sebou istú myšlienku,“ opísala Chomisteková.

Angelina Jolie na premiére filmu Vládkyňa zla 2... Foto: SITA/AP
Angelina Jolie Angelina Jolie na premiére filmu Vládkyňa zla 2 v Londýne.

Jolie je často opisovaná ako jedna z najkrásnejších žien sveta. Sedí to aj podľa Chomistekovej? „Je nesmierne charizmatická osoba, čo vytvára okolo nej ohromné čaro. Od vystupovania cez tón hlasu až po jej oblečenie – V Londýne na mňa zapôsobila príjemne,“ opísala niekdajšia Miss Slovensko a dodala: „Občas sa človeku stane, že pred stretnutím s niekým slávnym očakáva wow efekt, ale ten nepríde. V tomto prípade tam pre mňa ten povestný wow efekt rozhodne bol.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Karolína Chomisteková

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...