Rozchod? Žialite a potom vás to prestane baviť, tvrdí Bonham Carter

Dlhé roky tvorila pár so slávnym režisérom Timom Burtonom a porodila mu dvoch synov. Vzťah však nevydržal a herečka Helena Bonham Carter bola istý čas slobodná matka. To však dávnejšie neplatí.

31.10.2019 12:50
debata
Herečka Helena Bonham Carter na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Helena Bonham Carter prišla v kreácii od Vivienne Westwood. Herečka Helena Bonham Carter na archívnom zábere.

Dnes 53-ročná herečka tvorí už nejaký čas pár s umelcom Rye Dagom Holmboeom, ktorý je od nej výrazne mladší. Partnerom to však zjavne neprekáža. A hviezda filmov o Harrym Potterovi či najnovšie napríklad hrdinka novej série seriálu The Crown sa priznala, že sa cíti veľmi spokojná.

V rozhovore pre magazín Harper's Bazaar opísala Bonham Carter dokonca aj svoje pocity z rozchodu s Timom Burtonom. „Rozídete sa, potom žialite, potom začnete byť unudení z toľkého trúchlenia a potom sa konečne pohnete ďalej,“ opísala svoju skúsenosť britská hviezda.

„Som veľmi šťastná s niekým iným. A je to tak trošku neočakávané čaro v mojom živote,“ doplnila ešte Bonham Carter, ktorá vraj už necíti strach z pribúdajúceho veku, ktorý by ju oberal o herecké príležitosti.

„Neviem, či som sa niekedy cítila šťastnejšie alebo viac naplnená. Tento veľký rozkvet televízie znamená množstvo príbehov s výnimočnými charaktermi a prichádza veľa príležitostí a možností na prácu. V také čosi som kedysi ani nedúfala,“ okomentovala herečka, ktorú už čoskoro uvidia fanúšikovia spomenutého seriálu The Crown v úlohe princeznej Margaret.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #kariéra #film #Helena Bonham Carter #Tim Burton

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...