Takto vyzerá idylka brata vojvodkyne Kate a jeho krásnej Francúzky

Fešák James Middleton (32), brat manželky princa Williama, prežíva šťastné obdobie.

09.11.2019 14:00
debata

Začiatkom októbra zverejnil správu o zasnúbení, potom, čo o ruku požiadal svoju francúzsku priateľku, Alizee Thevenetovú (29). Idylku so svojou láskou si vychutnáva sympatický James aj teraz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today I wanted to say thank you Thank you for the incredible support shown towards my speaking publicly about my illness. Depression . It would be a full time job to reply to each person, but know I’m truly touched by the messages & those that have shared their stories and journeys with me . In light of this, I wanted to share our first family photo Not that long ago I had forgotten what it was like to laugh with genuine happiness- today I don’t have to pretend to smile . I am not cured from depression- I don’t think there is one. However I have learnt to tools to keep control, every day I look after my mental health as much as I do my physical health. And remember as one wise person once said “Life is about the journey, not the destination” . #mentalhealth #keeptalking #petsastherapy #itsokaynottobeokay #lookafteryourmentalhealth #cupsoftea

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy),

Na Instagrame zverejnil záber, na ktorom sú okrem zaľúbencov aj jeho štyri psy. Práve jeden z nich, kokeršpaniel menom Ella, mu dopomohol k zoznámeniu sa s jeho snúbenicou. Dvojica si vychutnáva spoločný čas v prírode, no James touto fotkou zároveň vyjadruje aj vďaku. „Dnes vám chcem poďakovať. Ďakujem za úžasnú podporu, ktorej sa mi dostalo potom, čo som verejne prehovoril o mojej chorobe. Depresii.“ O duševnej chorobe pred časom porozprával v rozhovore pre „The Telegraph“.

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od minulého roka, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #James Middleton

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....