Najprv kokaín, teraz útok na tínedžera! Pete Doherty opäť v rukách polície

Podľa francúzskych médií mal Doherty v pondelok zaútočiť v centre Paríža na istého tínedžera. Prvýkrát ho zatkli už v piatok po tom, ako ho pristihli pri nakupovaní kokaínu.

12.11.2019 09:00
Pete Doherty Foto:
Hudobník Pete Doherty.
debata

Anglického speváka a hudobníka Petea Dohertyho zatkli v pondelok v Paríži za násilné správanie. Podľa oficiálnej policajnej správy bolo dôvodom zatknutia „násilie zo strany osoby pod vplyvom návykových látok“. Polícia nekomentovala informácie niektorých francúzskych médií, podľa ktorých Doherty zaútočil v centre Paríža na istého tínedžera. Speváka tak zatkli v Paríži už druhý raz za štyri dni. Už v piatok nadránom skončil v rukách parížskej polície po tom, ako ho chytili na ulici v časti Pigalle, keď si kupoval kokaín.

Podľa časopisu Le Point mal 40-ročný interpret v noci zo štvrtka na piatok pri sebe dva gramy kokaínu a v čase príchodu polície bol pod vplyvom drog a alkoholu. Prepustili ho len v nedeľu, a tak na slobode strávil len jediný deň.

Hudobník, spisovateľ, herec, básnik a maliar Peter „Pete“ Daniell Doherty sa preslávil v kapele The Libertines, ktorá vznikla v roku 1997. Debutový album Up The Bracket vydali v októbri 2002. O dva roky neskôr nasledovala eponymná štúdiovka, s ktorou dobyli britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú single Can't Stand Me Now a What Became Of The Likely Lads. Na konte majú tiež tretí radový album Anthems for Doomed Youth (2015), výberovku Time For Heroes – The Best Of The Libertines (2007) či štyri EP nahrávky. Okrem iného vydal aj štúdiovky Down in Albion (2005), Shotter's Nation (2007) a Sequel to the Prequel (2013) s formáciou Babyshambles. V roku 2009 uviedol na trh sólovku Grace/Wastelands, ktorá obsahuje napríklad singel The Last of the English Roses a v roku 2016 ponúkol druhú nahrávku Hamburg Demonstrations. S formáciou Peter Doherty and the Puta Madres vydal tento rok eponymný album.

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #polícia #Pete Doherty

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...