Koleník oslavoval 40-ku! Aha, čím ho prekvapili na pľaci nového projektu

Už je z neho štyridsiatnik! Herec Ján Koleník oslavoval na pľaci nového projektu z produkcie televízie JOJ.

12.11.2019 12:15
ján koleník, koleník, Foto:
Herec Ján Koleník.
debata

Ján Koleník je bezpochyby jedným z najpopulárnejších slovenských hercov. Aktuálne ho diváci môžu vidieť hneď v dvoch televíziách. Od minulej jesene je súčasťou populárnych „markizáckych“ Oteckov, kde vystupuje ako Adam – brat postavy, ktorú hrá Zuzana Mauréry. Pred kamerami stvárňuje pár s herečkou Kristínou Turjanovou.

Postavu z celkom iného súdka hrá v joj-kárskom seriáli Za sklom, kde po boku kolegu v podaní Tomáša Maštalíra hrá postavu druhého vyšetrovateľa, Nora Višvádera. V sérii sa objavuje aj Táňa Pauhofová. Práve tá si spolu s Koleníkom zahrá aj v jojkárskej novinke, ktorá má pracovný názov Jenny. Na pľaci spomínaného projektu oslávil obľúbený herec zrejme aj svoje štyridsiate narodeniny, ktoré oslávil v pondelok, 11. novembra. Obrovskou tortou, na ktorej žiarila 40-ka, sa pochválil aj na svojom Instagrame. Fotografiou Koleník poďakoval za priania, ktorých sa mu počas dňa dostalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dakujem vsetkym v komentaroch, spravach a pribehoch! Ste uzasni! #thankyouforwishes #mybirthday @piknikpictures #jenny @tvjoj

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Kolenik OFFICIAL (@jan_kolenik),

Už čoskoro sa čerstvý štyridsiatnik v kinách objaví aj v novej komédii s názvom Šťastný nový rok, v ktorej si zahral spolu s herečkami ako Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková a Zuzana Norisová. V zostane prekvapí aj jeho kolega zo série Za sklom, Tomáš Maštalír.

Obrovskú popularitu medzi televíznymi divákmi mu priniesol seriál Panelák na JOJ-ke, bol súčasťou aj ďalších televíznych projektov ako 1890, Divoké kone, ZOO, Kriminálka Staré mesto či Autoškoly, ktorá sa však s veľkým ohlasom u divákov nestretla. Minulý rok sa objavil v rozprávke Keď draka bolí hlava režiséra Dušana Rapoša. V roku 2004 sa stal členom Slovenského národného divadla.

Ján Koleník v tretej sérii Za sklom.
Tomáš Maštalír a Ján Koleník v tretej sérii Za...
+12Tretia séria Za sklom sa prehupla do svojej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Ján Koleník #Za sklom #Oteckovia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...