Krásna Kaia Gerber randí so známym sukničkárom! Jeho ex sú Beckinsale aj Grande

Modelka Kaia Gerber (18), krásna dcéra Cindy Crawfordovej, rozhodne o mužov núdzu nemá. Okolo mena peknej tínedžerky sa skloňovalo v poslednej dobe niekoľko mien.

15.11.2019 11:00
debata

Médiá ju spájali s modelom Wellingtonom Grantom (21), s ktorým ju paparazzi pár razy nachytali aj ruka v ruke. Modelka však vzťah nepotvrdila. Predtým ju zasa spájali s modelom Fentonom Merkellom (19), ktorý je synom herečky Patsy Palmerovej. Tínedžeri sa mali spoznať prostredníctvom svojich slávnych matiek, ktoré sú roky dobrými priateľkami.

Kaia Gerber a Pete Davidson v uliciach New Yorku. Foto: Profimedia
Kaia Gerber Kaia Gerber a Pete Davidson v uliciach New Yorku.

Ako sa zdá, všetko je inak. Aktuálne sa vychytená modelka ruka v ruke nechala vidieť na newyorskej ulici s komikom Peteom Davidsonom. 25-ročný mladík nie je medzi celebritami neznámym menom. Môže sa totiž pýšiť niekoľkými slávnymi expartnerkami.

Pete Davidson a Ariana Grande na archívnej snímke. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Pete Davidson a Ariana Grande prišli spoločne. Pete Davidson a Ariana Grande na archívnej snímke.

Pred pár mesiacmi, v marci, sa komik Pete Davidson ešte túlil k slávnej herečke Kate Beckinsale, s ktorou prežil niekoľkomesačný románik. Dvojica sa nevyhýbala ani rôznym podujatiam, na ktorých sa ukazovali bok po boku. Paparazzi ich zachytili niekoľkokrát v uliciach New Yorku, dokonca aj pri vášnivých bozkoch. Beckinsale bola od Davidson staršia o dvadsať rokov. Následne randil s modelkou Margaret Qualley, dcérou herečky Andie MacDowellovej. V roku 2018 mu padla do oka Ariana Grande, s ktorou sa dokonca zasnúbil. Ale ani tento vzťah nemal dlhé trvanie.

Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jar/leto 2020 Valentino na prehliadke v Paríži. Modelka Kaia Gerber predvádza kreáciu z kolekcie jar/leto 2020 Valentino na prehliadke v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaia Gerber #Pete Davidson

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...