Princeznú Madeleine porovnávanie so sestrou, princeznou Viktóriou, mrzí

Švédska princezná Madeleine (37) spolu smanželom, Chrisom O'Neillom (45) a ich troma ratolesťami - Leonore (5), Nicolasom (4) a Adrienne (1) žijú už istý čas na Floride.

17.11.2019 00:00
S. Friberg/kungahuset Foto:
Princezná Madeleine.
debata

Studený Štokholm tak vymenili sa slnečné Miami. Ako však priznala sestra korunnej princeznej Viktórie, v Amerike nezostanú navždy.

V rozhovore pre švédsky magazín „Svensk Damtidning“ povedala: „Momentálne to na Floride ide dobre. Deťom sa páči v škole a pre Chrisa je to ľahšie, pretože tu sídlia jeho obchodní partneri. Ale navždy tam nezostaneme,“ opísala sympatická Madeleine.

Dcéra kráľovnej Silvie a kráľa Carla Gustafa priznala, že po domove sa jej veľmi cnie. „Je vždy úžasné prísť domov. Veľmi sa mi cnie po domove, po rodine aj priateľoch. Na druhej strane mám možnosť v Amerike zaostriť na švédske témy.“

Švédske médiá ju často kritizujú, že v porovnaní so svojou staršou sestrou, korunnou princeznou Viktóriou, je oveľa menej aktívna a kráľovských povinností si plní menej, z čoho je Madeleine smutná a vysvetľuje: „Viktória má v tomto smere úplne inú rolu ako ja,“ opísala. „Ak som potrebná, prídem a pomôžem, podporím ju. Keď potrebuje podporu, sme tu vždy pre ňu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Madeleine

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...