Patria k sebe! Malachovská sa s dcérou nielen podobá, volia aj rovnaké farby

Chlapov nechali doma! Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína si vyrazili do spoločnosti.

23.11.2019 00:00
debata (2)

Aj ako vydatá pani si Kristína Kocian (25), dcéra moderátorky Ivety Malachovskej, rada vyjde do spoločnosti. Dcéra a mama sa bok po boku objavili na krste nových DVD Zory Czoborovej s názvom Baby mama a Fit & Slim.

Iveta  Malachovská  a jej dcéra Kristína Kocian... Foto: Profimedia
malachovská Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína Kocian na krste DVD Zory Czoborovej.

Malachovská je dlhoročnou kamarátkou Czoborovej a nijako netají ani svoj pozitívny vzťah k športu. Pre ňu je podstatná najmä pravidelnosť. "Necvičím nárazovo, ale pravidelne počas celého roka. Podľa mňa nárazové motivácie sú neefektívne a nefungujú. Ak chce niekto začať cvičiť, treba to urobiť dnes, nie zajtra ani o týždeň,“ uviedla pred časom Malachovská pre Pravdu.

Pred objektívmi sa počas krstu usmievali obe dámy Malachovské, ktoré si užili „babský večer“ v spoločnosti pozvaných hostí ako Kveta Horváthová, Zuzana Vačková či Miriam Kalisová. Na večer zvolili rovnaké farby – petrolejovú modrú. Malachovská prišla vo voľných šatách v tomto odtieni, zatiaľ, čo jej dcéra zvolila šaty v módnej oranžovej cez ktoré si nechala ľahký kabátik práve vo výraznom tóne petrolejovej.

Herečka Karin Haydu.
Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s...
+3Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového...

Na DVD Baby mama sa spolu s Czoborovou predstaví jej kamarátka Andrea Puskailer so synom Samkom. Cvičenie na DVD trvá zhruba hodinu, pričom je rozdelené do kapitol podľa jednotlivých partií tela, ktoré si tak mamičky môžu precvičiť aj zvlášť. Druhým DVD, ktoré počas večera Czoborová predstavila, je DVD Fit & Slim. Na ňom sa po boku populárnej trénerky predstavili aj Zuzana Vačková, Karin Haydu, Kvetka Horváthová a Veronika Nízlová. Tie v jednej časti DVD predvádzajú každá zvlášť spolu so Zorou cviky na vybrané partie tela a všetky spolu cvičia i choreografiu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Zora Czoborová #Iveta Malachovská

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...