Dráma? Jessica Biel po afére manžela, Justina Timberlakea, prekvapila

Jessica Biel sa v Los Angeles stará o syna, jej manžel je po boku kučeravej kolegyne stále v New Orleans.

26.11.2019 12:35
88th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Foto: ,
Jessica Biel v šatách Zuhair Murad a Justin Timberlake.
debata

Je manželstvo Bielovej (37) a Timberlakea (38) v troskách? Potom, čo denník The Sun priniesol paparazzi fotografie, na ktorých je zachytený slávny spevák v spoločnosti inej ženy, sa na verejnosti po prvý raz objavila jeho manželka a matka ich spoločného syna Silasa, herečka Jessica Biel.

Paparazzi fotograie zachytávajú usmiatu Biel, ako parkuje svoje auto v Los Angeles. Na ruke sa jej už z diaľky ligotal jej diamantový zásnubný prsteň. Ten aj po škandále jej manžela s hereckou kolegyňou pekná tmavovláska stále nosí na ruke.

Herečka  Alisha Wainwright. Foto: SITA/AP
Alisha Wainwright Herečka Alisha Wainwright.

Zatiaľ, čo ona sa stará o syna v Los Angeles, jej manžel bol aj v pondelok na filmovacom pľaci novinky s názvom Palmers, ktorá sa nakrúca v New Orleans. A pri ňom aj jeho kučeravá kolegyňa, Alisha Wainwright (30). Práve s ňou ho fotografi zachytili v jednom z barov New Orleans. Alkoholom posilneného Timberlakea herečka Alisha Wainwright najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené.

S Bielovou vychováva Timberlake syna Silasa, ktorý sa narodil pred štyrmi rokmi. Dvojica sa pred oltár postavila v roku 2012. Pred Jessicou Bielovou tvoril spevák a herec pár so speváčkou Britney Spearsovou či herečkou Cameron Diazovou, s ktorou randil v rokoch 2003 až 2006. Po ich rozchode mal prežiť romániky so Scarlett Johanssonovou, Lindsay Lohanovou či Rihannou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...