Tragická smrť priamo na pľaci! Herec podľahol zástave srdca, mal len 35 rokov

Svedkami hrozivej udalosti boli členovia filmového štábu variétnej šou Chase Me v stredu v skorých ranných hodinách. Priamo na pľaci umrel iba 35-ročný herec a model Godfrey Gao.

27.11.2019 09:05
Herec Godfrey Gao na archívnom zábere z roku 2013. Foto: ,
Herec Godfrey Gao na archívnom zábere z roku 2013.
debata

Tchajwansko-kanadský zabávač skolaboval priamo počas nakrúcania a okamžite sa zbehli okolo neho členovia štábu a pokúsili sa ho oživiť. Oživovanie pokračovalo aj po privolaní zdravotnej služby a trvalo údajne skoro tri hodiny. Napriek tomu sa herca nepodarilo zachrániť. Príčinou bol mala byť zástava srdca. Bližšie podrobnosti pravdepodobne bude musieť určiť pitva.

„Náš milovaný Godfrey skolaboval priamo na pľaci. Po troch hodinách snahy o oživovanie nás, bohužiaľ, opustil. Sme skutočne šokovaní a veľmi zarmútení,“ napísali v stanovisku členovia tímu, ktorý pracoval na spomenutej šou.

Ako tvrdia zástupcovia producentov, priamo na pľaci boli prítomní aj zástupcovia hercovho vlastného manažmentu a po zhruba hodine dorazili na miesto aj členovia jeho rodiny.

Godfrey Gao sa v roku 2011 stal prvým ázijským modelom, ktorého do svojej kampane obsadil módny dom Louis Vuitton, účinkoval následne v niekoľkých televíznych aj filmových projektoch. Nakrúcal pre čínsku televíziu, ale tiež niekoľko amerických projektov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #úmrtie #srdce #zástava srdca

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....