Prečo sa rozpadli jej dve manželstvá? Scarlett Johansson to prezradila

Obsadzovaná herečka našla šťastie po boku komika Colina Josta.

28.11.2019 00:00
Scarlett Johansson Foto:
Scarlett Johansson na premiére filmu Manželská histrória v Los Angeles.
debata (3)

Scarlett Johansson má za sebou dve nevydarené manželstvá. V roku 2008 sa postavila pred oltár s hercom Ryanom Reynoldsom. Ich manželstvo vydržalo tri roky.

V roku 2014 sa vydala po druhý raz, za manžela si zobrala francúzskeho publicistu Romaina Dauriaca, s ktorým má 5-ročnú dcérku Rose Dorothy. Ako uvádza v rozhovore pre Vanity Fair, na manželstvá ešte nebola podľa svojich slov dostatočne zrelá. Aj preto stroskotali. „Prvý raz som sa vydávala ako 23-ročná. V skutočnosti som nemala poňatie o tom, čo to vlastne manželstvo je. Myslím si, že som si ho svojím spôsobom zromantizovala,“ opísala v rozhovore.

Aktuálne je Johansson (35) zasnúbená s Colinom Jostom, hviezdou šou Saturday Night Live. Komik ju o ruku požiadal v máji, pre neho pôjde o prvé manželstvo. Po jeho boku sa začína pre ňu nové životné obdobie. „Mám pocit, že môžem robiť vedomé rozhodnutia. Žijem viac v prítomosti ako kedykoľvek predtým. Páči sa mi myšlienka založenia rodiny a starania sa o to, aby fungovala,“ opísala a dodala: „Túžila som po tom už počas manželstva s otcom mojej dcéry. Ale nebol to ten pravý.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Scarlett Johansson #Colin Jost

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...