Otec slávnych krások má opletačky so súdom! Bankrot aj nelegálna stavba

Doma má dve úspešné topmodelky a jeho ex-manželka si získala slávu, ale aj státisíce dolárov vďaka účinkovaniu v televíznej šou. Napriek tomu to Mohameda Hadida neuchránilo od bankrotu.

30.11.2019 10:00
debata
Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru Bellu Hadidovú na archívnom zábere z Cannes. Podnikateľ Mohamed Hadid sprevádza svoju dcéru Bellu Hadidovú na archívnom zábere z Cannes.

Otec slávnych topmodeliek Belly a Gigi Hadidových potvrdil, že jeho spoločnosť 901 Strada LLC vyhlásila bankrot. Podľa informácií amerických médií vyzeral 71-ročný Hadid na súdnom pojednávaní zlomene.

Iba týždeň pred súdnym pojednávaním kvôli bankrotu údajne dostal Hadid súdny príkaz odstrániť luxusnú megastavbu v Los Angeles. Dôvodom má byť, že je nebezpečná pre okolie a nestabilná. Vila sa nachádza na kopci a údajne sa susedia v jej okolí domnievajú, že pri jej výstavbe neboli dodržané bezpečnostné štandardy a že by mohla spôsobiť škody aj na priľahlom majetku, ak by došlo ku kolapsu stavby.

Práve bankrot je údajne dôvodom, prečo podnikateľ môže nerešpektovať súdne rozhodnutie o zbúraní jeho vily. Jeho advokát na súde tvrdil, že nemá dostatok finančných prostriedkov na demolíciu, ani na zaplatenie súdneho poplatku a pokuty, ktoré mu boli určené.

Sudca teda rozhodnutím zveril demolíciu vily do rúk známeho stavebného podnikateľa. Právna zástupkyňa susedov z okolia vyjadrila nad rozhodnutím sudcu nadšenie. Tiež podotkla, že správy o bankrote sú fascinujúce, keďže Mohamed Hadid si údajne len nedávno kúpil novú miliónovú nehnuteľnosť v Beverly Hills.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bankrot #súd #dcéry #Mohamed Hadid

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...