Fašiang z Oteckov so sexi priateľkou v exotike! Bikiny, slony aj zvláštna opica

Stále zaľúbení! Herecká hviezda Marek Fašiang a modelka Tereza Bizíková sa vznášajú na obláčiku šťastia.

03.12.2019 16:01
Herec Marek Fašiang s priateľkou Terezou... Foto:
Herec Marek Fašiang s priateľkou Terezou Bizíkovou.
debata

Dobrú náladu im určite vyčarovalo aj teplé počasie, za ktorým si aktuálne zo zasneženého Slovenska zaleteli. Sympatickú dvojicu zlákala exotická Srí Lanka a o dovolenkové zábery sa podelili obaja na svojom Instagrame. Obľúbeného herca sleduje už vyše 100 000 ľudí.

Fašiang sa pochválil záberom so slonom, ktorého „navštívil“ v jeho prirodzenom prostredí. Jeho pekná polovička sa zasa nechala zlákať malými korytnačkami, pozrela si korytnačiu farmu a zároveň „nemocnicu“, kde sa o malé tvory starajú a následne ich vypúšťajú do mora. Pekná blondínka zverejnila video, na ktorom práve jednu malú korytnačku púšťa späť do mora.

Ale nechýba ani sexi záber mladej modelky v plavkách, kedy sa do objektívu usmieva oblečená v čiernych bikinách. A napokon, ako veselo priznala pri ďalšej fotografii, na Srí Lanke objavila aj zaujímavý druh opice, ktorý sa inde na svete nevyskytuje.

Práve spomínaný seriál Oteckovia urobil z Fašianga, ktorý bol predtým známy vďaka dabingu, sledovanú hviezdu. Fanúšikovia ho aktuálne môžu vidieť v štvrtej sérii. Oteckovia sa tešia vysokej sledovanosti a tak niet divu, že Markíza už kuje plány na piatu a šiestu sériu, ktoré sa k divákom dostanú v roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Fašiang #Tereza Bizíková

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...