Spevák z One Direction s mladučkou kráskou: Ona ma spravila šťastným!

Výpočet partneriek len 26-ročného speváka Liama Payna je celkom slušný. A patria do neho mnohé známe dámy. Zdá sa, že najnovšie ho však opantala krásna modelka.

06.12.2019 00:00
debata
Spevák Liam Payne prišiel so svojou súčasnou... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Spevák Liam Payne prišiel so svojou súčasnou partnerkou Mayou Henry. Spevák Liam Payne prišiel so svojou súčasnou partnerkou Mayou Henry.

Len 19-ročná Maya Henry sa začala v spoločnosti niekdajšieho člena formácie One Direction objavovať pred pár mesiacmi. Následne pár vyrazil aj na oficiálne podujatia. A bolo to spečatené!

Naposledy sa krásna Henry objavila ako Payneovo garde na vyhlásení britských módnych cien v Londýne. On v tmavomodrom obleku Hugo Boss a ona v belasej kreácii Ralph & Russo Couture. Vyzerali ako ukážkový pár.

Už dávnejšie sa Payne pre médiá vyjadril, že sa mu zdá, že ho mladučká kráska zmenila k lepšiemu. A takpovediac mu navrátila pocit šťastia. „Pamätám si, ako som prišiel na terapiu a ten chlapík sa ma pýta, čo radi robíte. Nemal som poňatia. Žil som taký dlhý čas ako popstar, ktorá sa stále bojí ľudí, ktorá zostáva zavretá doma a nechodí medzi ľudí. Potreboval som s tým prestať, zabilo by ma to,“ uviedol pred časom Payne v rozhovore pre rádiový podcast.

Speváčka Rihanna na vyhlásení cien British...
Herečka Emilia Clarke pózuje v šatách...
+41Modelka Rosie Huntington-Whiteley v kreácii...

Dodal tiež, že práve Maya z neho spravila „šťastného muža“. „Niekedy toho šťastného chlapíka ani nespoznávam. Ale som rád, že je späť,“ komentoval tiež vtedy.

Ktohovie, čo na tieto slová hovorí napríklad speváčka Cheryl, známa tiež najmä ako Cheryl Cole. Zo vzťahu s ňou má totiž spevák Liam Payne syna Beara, ktorý sa narodil v marci 2017.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Liam Payne #šťastie #pár #Maya Henry

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...