Vondráčková a Gott stretli v New Yorku "Nahého kovboja"

Zvláštna trojica sa stretla na newyorskom Time Square v pondelok popoludní. Speváčka Helena Vondráčková a jej kolega Karel Gott zažehnali vzájomné rozpory a spoločne sa vybrali na prechádzku po New Yorku. Stretli sa aj s jednou z domácich atrakcií.

14.06.2005 15:48
debata

Muž nazývaný Nahý kovboj už totiž niekoľko rokov stojí na Time Square a zabáva turistov, ktorí mu hádžu peniaze. Vondráčková a Gott, ktorí v utorok večer vystúpia v legendárnej Carnegie Hall, tiež neodolali a nechali sa zvečniť s dobre stavaným mužom.

Tridsaťštyriročný Robert John Burck z Ohia, ktorý si len v bielych slipoch a kovbojskom klobúku už roky zarába týmto spôsobom na živobytie, sám s úsmevom tvrdí, že raz bude ronako slávny ako Socha slobody.

Vondráčková a Gott sa vracajú do Carnegie Hall po piatich rokoch. Na jeseň 2000 túto slávnu sálu vypredali do posledného miesta a veľký záujem bol aj o ich utorkový koncert. Napriek tomu však organizátori majú trochu strach, keďže vystúpenie sa koná v utorok.

Mnoho tých, ktorí by sa chceli prísť pozrieť, neprídu kvôli pracovným povinnostiam. Gott a Vondráčková sa však tešia. „Bude to natrieskané a basta!“ s úsmevom odkázal novinárom do Česka newyorský koproducent koncertu Jiří Suchánek.

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...