Camila Cabello sa naučila vďaka Mendesovi naprávať pokazené vzťahy

Kubánsko-americká speváčka Camila Cabello sa vďaka svojmu priateľovi, kanadskému spevákovi Shawnovi Mendesovi, naučila naprávať pokazené vzťahy.

12.12.2019 09:55
Shawn Mendes a Camila Cabello Foto: ,
Milenci v súkromí, spolupracovníci, ktorých ocenili. Na snímke Shawn Mendes a Camila Cabello s cenou za dueto Senorita.
debata

Inšpirovalo ju k tomu to, ako sa sám dokáže vysporiadať s vecami, ktoré ho rozrušujú. „Má veľmi čistú voľnú energiu. Niekedy mi povie, ‚Musím sa porozprávať s touto osobou, pretože ma z nej bolí srdce‘. A ja cítim, že cíti potrebu zbaviť sa tejto záťaže alebo čohokoľvek, čo ho zraňuje, aby sa mohol cítiť slobodný. Myslím si, že je to naozaj krásne,“ povedala v rozhovore so Zaneom Loweom pre rádio Beats 1.

Ako ďalej Cabello vysvetlila, od priateľa si osvojila hľadať spôsoby, ako napraviť nepríjemné veci v jej živote. „Kedykoľvek, keď cítim, že je medzi mnou a niekým čudná energia alebo ma z nejakého dôvodu bolí srdce, poviem si ‚Ok, čo potrebujem urobiť?‘,“ vysvetlila.

Dvadsaťdvaročná interpretka, ktorá s Mendesom naspievala napríklad letný hit Seňorita, sa okrem iného vyznala, že ešte nestretla čestnejšiu osobu, ako je on.

„Je najtransparen­tnejšia, najčestnejšia osoba, ktorú som kedy stretla. Je to pre jeho čistotu, ktorú má, myslím, že nedokáže klamať alebo byť falošný, pretože to zraňuje jeho srdce. Je veľmi čistý človek a stále sa zbavuje príťaží, pretože tak nedokáže žiť, a to na ňom milujem,“ dodala speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Shawn Mendes #Camila Cabello

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...