Charlize Theron opísala noc, keď jej mama zastrelila otca. Hovorí o nej často

Niet asi dňa, keď by sa v médiách neobjavila nejaká fotografia alebo správa o Charlize Theronovej. Herečka je horúcim adeptom v aktuálnej sezóne filmových cien s výkonom vo filme Bombshell.

18.12.2019 00:00
debata
Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
NY Special Screening of "Bombshell" Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell v New Yorku.

Práve túto snímku blondínku uviedla aj s kolegom Johnom Lithgowom na slávnostnom premietaní v New Yorku. Blondínka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Monštrum, uchvátila v elegantnej kombinácii z ateliéru Dior Haute Couture.

Hoci svoju kariéru štartovala ako modelka, veľmi rýchlo sa sústredila predovšetkým na hereckú kariéru a dnes je Theron považovaná za jednu z najvýraznejších hviezd jednej generácie. Okrem jej fanúšikov pritom málokto vie, že súčasťou jej formovania bolo aj ťažké detstvo a obdobie tínedžerského veku, ktoré vyvrcholilo tragickým incidentom. Jej matka totiž zastrelila v sebaobrane svojho manžela a herečkinho otca.

Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell v New Yorku. Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell v New Yorku.

Juhoafrická rodáčka sa však nedávno v rozhovore pre portál NPR.org vyjadrila, že nemá problém hovoriť o tejto udalosti. „Môj otec bol veľmi chorý muž. Celý môj život, čo si pamätám, bol alkoholik, poznala som ho len tak. Bola to pomerne bezvýchodivsková situácia. Naša rodina v nej bola zaseknutá,“ uviedla v interview.

Osudnú noc, keď jej vlastná mama zastrelila jej otca, má dodnes v živej pamäti. „Môj otec bol taký opitý, že nebol schopný poriadne kráčať, keď vpadol do domu s puškou. Moja mama a ja sme sa zavreli v mojej spálni a tlačili sme sa na dvere, pretože on sa snažil vpadnúť dnu,“ opísala situáciu hviezda. „Keď pochopil, že ho chceme zastaviť, spravil krok dozadu a trikrát vypálil priamo do dverí. Ani jeden z nábojov nás netrafil, čo je vlastne zázrak. A moja mama v sebaobrane ukončila hrozbu, ktorú v tej chvíli predstavoval,“ doplnila Charlize Theron.

Poznamenala, že tento príbeh zdieľala s mnohými ľuďmi, pretože si myslí, že to môže pomôcť uvedomiť si, že v podobných situáciach – v životoch s násilníkmi či alkoholikmi – nie sú ľudia sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #násilie #otec #Charlize Theron #zabitie #Bombshell

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...