Miss Intercontinental je z Venezuely

Ďalšia svetová súťaž krásy má svoju víťazku. Na 34. ročníku Miss Intercontinental, ktorý sa uskutočnil v Číne, vyhrala Venezuelčanka Emmarys Pinto. Porazila tak zvyšných šesťdesiat dievčat, ktoré súperili o titul. Svoje zástupkyne mala v Číne aj Česká republika a Slovensko.

01.08.2005 14:52
debata

Ani Petra Lenártová, známa najmä vďaka súťaži Dievča za milión, ani Češka Agáta Hanychová (dcéra herečky Veroniky Žilkovej) však medzi najkrajších pätnásť nepostúpili.

Striebornú pozíciu obsadila Fínka Sarianna Kankaristo, tretia skončila Nórka Shauntavia Loo, ktorá však nebola typickým severským typom krásky. Práve naopak, Shauntavia je čiernej pleti. V rozhodujúcich zápoleniach nechýbali ani klasické súťaže o najkrajší kroj, či večerné šaty.

Česká zástupkyňa Agáta Hanychová uviedla pre internetový server idnes.cz, že bola veľmi spokojná s priebehom a organizáciou súťaže napriek tomu, že sa konala v ázijskej bašte komunizmu, Číne. Petra Lenártová sa so slovenskými tlačovými agentúrami neskontaktovala. Vrátiť by sa však mala v pondelok vo večerných hodinách.

debata chyba

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....