Vondráčková zareagovala na správu o narodení dcérky Plekanca a Šafářovej

39-ročná herečka a speváčka sa po narodení Plekancovej dcérky ozvala cez sociálne siete.

20.12.2019 10:35
debata (7)

Po správe hokejistu Tomáša Plekanca (37) a jeho partnerky, tenistky Lucie Šafářovej, že sa stali šťastnými rodičmi dcérky Leontýnky, sa o slovo prihlásila aj Lucka Vondráčková. Tá dievčatku poslala prianie cez Instagram: „Veľa zdravia a šťastia novej sestričke prajú bratia Adam, Maty a Lucka.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hodně zdraví a stěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka #healthy #lucky #baby @tomasplekanec

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

Vondráčková sa s Plekancom aktuálne rozvádza. Dvojica svoj vzťah zverejnila v roku 2010, o rok na to sa postavili pred oltár a speváčka priviedla na svet dvoch chlapcov – Matyáša a Adama. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde Plekanec hral za tím Montreal Canadiens. V auguste 2018 zverejnili správu o ich rozchode, vtedy už po hokejistovom boku bola česká tenistka Lucie Šafářová.

Vondráčková v auguste takisto priznala, že počas manželstva s hokejistom prišla o dieťa. O dievčatko prišla v šiestom mesiaci tehotenstva. "Keď sa narodil Matyáš, veľmi sme chceli druhé dieťa. Adam sa však narodil až počas tretieho tehotenstva…,“ opísala vtedy smutnú udalosť pre denník Blesk.

Plekanec správu o Šafářovej tehotenstve potvrdil v lete, pričom prezradil, že na Vianoce už budú traja. A tak sa aj stalo, dievčatko Leontýnka prišlo na svet 19. decembra.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...