Mariah Carey si ako dieťa Vianoce neužila! Vždy ich niekto z rodiny zruinoval

Aj to je dôvod, prečo si ich teraz, už ako mama dvojičiek, 49-ročná speváčka každoročne vychutnáva.

23.12.2019 00:00
Mariah Carey Foto: ,
Speváčka Mariah Carey rozsvietila vianočné svetla na mrakodrape Empire State Building pri príležitosti 25. výročia vydania jej singla All I Want For Christmas Is You.
debata

Mariah Carey sa už dlhé roky stará o dobrú náladu počas Vianoc vďaka skladbe „All I Want For Christmas Is You“. Tieto sviatky si každoročne vychutnáva plnými dúškami. Nielen ona, ale aj jej deti. V období, kedy bola ona sama malým dievčatkom, totiž krásne sviatky nezažívala.

„V našej rodine to bolo zložité. Vždy som túžila prežívať počas Vianoc príjemné chvíle, ale niekto to vždy doslova zruinoval. Preto som si už dávno sľúbila, že Vianoce budeme mať každý rok úžasné. Pre moje deti ich chcem urobiť magické,“ opísala slávna diva, ktorá je mamou 8-ročných dvojičiek Moroccan a Monroe.

Carey trávi spolu s rodinou každoročne Vianoce v Colorade, v Aspene a majú svoje zaužívané rituály. „Keď vystupujeme z lietadla znie skladba "All I Want For Christmas Is You“, dáme si horúce kakao a vaječný likér. Potom sa necháme v saniach, prikrytí dekami, ťahať sobom cez zasnežený les. Je veľká zima, ale naokolo je to všade nádherné, keď sa pozeráme na hviezdy. Každý rok je to nádherný zážitok," dodala 49-ročná speváčka.

Tento rok uplynulo 25 rokov od vydania singla All I want for Christmas is you, s ktorým speváčka po 25 rokoch dobyla aj prvú priečku rebríčka Billboard. Pred pár dňami speváčka zverejnila nový klip k tejto skladbe (pozrite vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Vianoce

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...