VyVolení: JOJ-ka bude diskutovať s katolíkmi

Zrušte VyVolených, tak sa bude volať mimoriadna diskusná relácia, ktorú na piatok 2. septembra aktuálne zaradila do svojho vysielania TV JOJ. O reality šou VyVolení, ktorá rozprúdila vlnu rôznych diskusií, budú o 20.00 hodine so zástupcami katolíckych organizácií diskutovať predstavitelia TV JOJ na čele s jej generálnym riaditeľom Milanom Kňažkom.

01.09.2005 09:16
debata

„Ide o mimoriadnu zmenu piatkového programu, ale táto téma je nanajvýš aktuálna,“ povedal pre TASR hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. Zrušiť pripravovanú reality šou VyVolení v TV JOJ žiada Katolícke hnutie žien Slovenska (KHŽS) a spoločenstvo mladých katolíkov aktívnych v médiách Network Slovakia. Ich petíciu proti vysielaniu podpísalo do 25. augusta 78 755 ľudí.

Reality šou VyVolení, ktorá sa stretla s diváckym úspechom v Maďarsku i susedných Čechách, považujú obe katolícke organizácie za nebezpečnú pre kultúru spoločnosti. Podľa nich je v príkrom rozpore s dobrými mravmi, etikou, slušnosťou a veľmi negatívne ovplyvní mravný vývin detí a mládeže. Obe organizácie a občania podpísaní pod petíciu žiadajú riaditeľa TV JOJ, aby zastavil spustenie relácie plánované na 5. septembra, alebo zmenil jej dramaturgiu.

debata chyba

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...