Marcin: Najlepší zabávač je Kraus

Čerstvý držiteľ ocenenia Televízna osobnosť Markízy (TOM) v kategórii Zabávač - Peter Marcin považuje za najlepšieho slovenského zabávača svojho bývalého kolegu zo zábavnej relácie Uragán - Andyho Krausa. Na Uragáne bolo podľa neho vidieť aj cítiť, že sa obidvaja bavia.

02.09.2005 08:44
debata

„Keď som sa pohyboval v Slovenskom rozhlase, alebo Slovenskej televízii, vždy som si najlepšie rozumel s ním a keď sme sa spolu stretli, vtipy a vtipné situácie vznikali veľmi rýchlo,“ prezradil Marcin. Spoločne teraz pripravujú časť silvestrovského galaprogramu, ktorým sa so starým rokom rozlúči na svojich obrazovkách TV Markíza. Okrem tohto typu humoru má Marcin rád hlavne filmové komédie a často si ich preto kupuje na DVD nosičoch.

Naposledy sa najviac pobavil na filme Bokovka, ktorý označil za najlepšiu komédiu poslednej dekády. Okrem spomínanej kategórie sa stal aj absolútnym TOMOM a domov si vďaka divákom odniesol hneď dve vzácne sošky. Marcin je od stredy držiteľom štyroch TOMOV a jedného ocenenia Osobnosť televíznej obrazovky (OTO).

debata chyba

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...