Zaľúbená Madonna s novým milencom na letisku!? V jej rodine je už ako doma

Bulvárne správy o tom, že speváčka Madonna má nového priateľa, opäť mimoriadne mladého "zajačika", sa potvrdili už pred Vianocami zábermi z Miami. S novým partnerom speváčka strávila aj časť Vianoc.

30.12.2019 00:00
debata
Speváčka Madonna odletela z letiska JFK v New... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Madonna Speváčka Madonna odletela z letiska JFK v New Yorku. Po jej ľavej strane kráča jej nový partner Ahlamalik Williams, po pravej strane adoptívny syn David Banda. V popredí kráča jedna z adoptívnych dcér.

Paparazzovia zachytili 61-ročnú hudobníčku pri odlete z letiska JFK v New Yorku, kde sa síce snažila vyzerať nenapádne, ale to v jej prípade nie je celkom možné. Určite aj preto, že cestovala s veľkou skupinou. Okrem 25-ročného Ahlamalika, ktorý by mal byť jej partnerom, jej robili spoločnosť aj jej adoptívne ratolesti a dcéra Lourdes.

Fotografi zvečnili Madonnu zabalenú do masívnej páperovej vetrovky a so šatkou omotanou okolo vlasov. Na očiach mala slnečné okuliare ružovej farby. Len krok za ňou kráčal potom Ahlamalik a tiež adoptívny syn David Banda, pre ktorého futbalový talent a kariéru sa na čas presťahovala Madonna do Portugalska. Zdá sa však, že Bandu trápi koleno – na letisku JFK kráčal s pomocou barly v jednej ruke. Pred speváčkou potom poskakovali jej dve adoptívne dcéry – dvojičky Estere a Stelle.

Tanečník Brahim Zaibat a speváčka Madonna s...
Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník...
+3Speváčka Madonna a model Jesus Luz na zábere z...

O tom, že Madonna mieri po Štedrom dni v New Yorku do slnečnejšieho Miami sa dozvedeli pomerne rýchlo aj tamojší reportéri a tak na súkromné lietadlo, ktorým celá rodina letela, už čakali na privátnom letisku v Miami. Až tam vysvitlo, že „jetom“ letela aj ďalšia dcéra hviezdy – jej biologická dcéra Lourdes a skupina mladých dievčat – pravdepodobne tanečníčok z jej ostatného koncertného turné.

Konieckoncov, odtiaľ pochádza aj Ahlamalik Williams, Madonnin mladučký objav a podobne ako viackrát predtým sa história opakuje, keď si hudobná diva začala so svojím mladým tanečníkom. V minulosti takto chvíľku randila aj s Brahimom Zaibatom.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Madonna #Vianoce #tanečník

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...