Heidi Klum porovnávala manžela Kaulitza s bývalými. Nevyšli z toho dobre!

Má za sebou niekoľko vzťahov a dokonca dve neúspešné manželstvá. Až to tretie je však podľa televíznej hviezdy, niekdajšej modelky Heidi Klumovej absolútnou výhrou. Prezradila aj dôvod.

08.01.2020 00:00
debata
Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz. Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.

Štyridsaťšesťročná nemecká rodáčka, ktorá sa vydala za hudobníka Toma Kaulitza, pre magazín People prezradila, že sa cíti „šťastnejšie než kedykoľvek predtým“. Dôvodom má byť práve jej partner.

„Prvýkrát v živote mám partnera, s ktorým môžem hovoriť absolútne o všetkom,“ uviedla pre časopis. Dodala však tiež, že s 30-ročným Kaulitzom môže rátať aj v každodenných situáciách a že jej so všetkým pomáha. „Zvykla som byť na všetko celkom sama. Až teraz prvýkrát vlastne zažívam, aké to je mať ozajstného partnera,“ nešetrila chválami modelka a porotkyňa talentovej šou America's Got Talent.

Ktohovie, čo si o Klumovej slovách myslia jej predchádzajúci manželia. V minulosti bola Nemka vydatá za kaderníka Rica Pipina a neskôr za speváka Seala, s ktorým má tri deti. Najstaršia dcéra Leni pochádza z jej krátkeho vzťahu s boháčom Flaviom Briatorem.

Dlhonohá plavovláska randila tiež napríklad s galeristom Vitom Schnabelom či so svojím vlastným bodyguardom Martinom Kirstenom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Heidi Klum #šťastie #Tom Kaulitz

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...