Náš sexuálny život sa skončil, vyhlásila Paltrow. Nasťahovala sa k manželovi

Herečka Gwyneth Paltrow sa už dávnejšie vydala za amerického producenta a scenáristu Brada Falchuka. Nie každý však vie, že dvojica dlhší čas žila oddelene.

07.01.2020 16:15
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk. Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk.
debata

Trvalo takmer rok, čo manželia stále žili v oddelených rezidenciách. Minulý rok v lete sa však blondínka konečne nasťahovala k svojmu zákonitému partnerovi. Pre magazín Harper's Bazaar, ktorému poskytla plavovlasá hviezda rozhovor, prezradila, že taký krok je dôvodom na zmenu situácie. „Takže náš sexuálny život sa skončil,“ vyhlásila s humorom pre časopis.

„Bolo to skutočne zaujímavé, ako veľmi to rezonovalo medzi ľuďmi. Jedna z mojich najlepších kamarátok mi hovorila 'Veď to je úplne môj sen. Nikdy sa k nemu nenasťahuj,“ komentovala herečka fakt, že s Falchukom mali údajne ako partneri veľmi intenzívny milostný život.

„Myslím si, že to skutočne pomáha (žiť oddelene), aby ste uchovávali trochu tajomnosti a tiež pocit, že ten človek má svoj vlastný život. Ale aj preto sa budem snažiť na to dbať teraz, keď sme už skončili pod jednou strechou,“ dodala ešte Paltrow, ktorá bola v minulosti vydatá za hudobníka Chrisa Martina.

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #sex #Gwyneth Paltrow #spolu #Brad Falchuk

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...