Prázdniny sa skončili! Prekvapivé prvé kroky Harryho a Meghan v Londýne

Rodičia 8-mesačného Archieho sa prišli osobne poďakovať Kanaďanom v Londýne za čas, ktorý si mohli ako rodina užiť v tejto krajine.

08.01.2020 09:56
Harry, Meghan Foto:
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v Londýne Canada House, aby sa poďakovali za vrelé prijatie počas ich 6-týždňovej dovolenky na pobreží Vancouverského ostrovu.
debata (10)

Takmer dva mesiace si dopriali vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu čas pre seba. Dovolenku prežili v Kanade, na pobreží Vancouverského ostrovu, pri kanadskej provincii Britská Kolumbia. Prázdniny sa skončili a Harry spolu s Meghan majú za sebou prvé oficiálne vystúpenie v tomto roku.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v... Foto: SITA/AP
Harry, Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v Londýne Canada House, aby sa poďakovali za vrelé prijatie počas ich 6-týždňovej dovolenky na pobreží Vancouverského ostrovu.

Ich utorňajšia návšteva viedla do Canada House v Londýne, kde sa pár poďakoval za vrelé prijatie, ktoré im bolo dopriate počas ich 6-týždňového pobytu v tejto krajine. V spomínanej inštitúcii sa stretli aj s Janice Charette, komisárkou Kanady pre Veľkú Britániu, takisto si v Canada Gallery pozreli multimediálnu výstavu.

Ako píšu niektoré britské médiá, etiketa išla pri tejto prvej novoročnej návšteve v prípade Meghan a Harryho bokom. Takéto osobné poďakovanie je v prípade súkromnej cesty u členov kráľovskej rodiny nezvyklé.

8-mesačný Archie zostal v utorok doma so svojou opatrovateľkou. Meghan však nešetrila chválou smerom ku Kanaďanom, ako píše Daily Mail. „Bol to neuveriteľne krásny čas, ktorý sme v Kanade prežili spolu s naším synom. Dostávalo sa nám veľa vrelého prijatia od Kanaďanov a bolo skvelé len tak si vyjsť na prechádzku a vychutnávať si krásu krajiny. Pozorovať Archieho, ako hovorí ‚aah‘, pretože mal toľko podnetov, pre nás znamenalo naozaj veľa.“

Pohľad na obývačku vo vile  s názvom... Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia
vila Pohľad na obývačku vo vile s názvom "Mille Fleurs", ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu.

Krásna vila „Mille Fleurs“, v ktorej kráľovská rodina prežila prázdniny, ponúkala nielen idylické prírodné scenérie všade navôkol, ale aj poriadny luxus v štýle francúzskeho vidieckeho domu. Ako uvádzajú britské médiá, vo vile sa nachádzalo osem spální, desať kúpeľní, dvojpodlažná obývacia izba a skvelo vybavená kuchyňa, v ktorej mali návštevníci k dispozícii aj pec na pizzu či vínnu pivnicu. Obývačke dominnoval krásny krb.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v...
+2Princ Harry a vojvodkyňa Meghan navštívili v...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Kanada #vojvodkyňa Meghan

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....