Prekvapivé slová vojvodkyne Kate o ďalšom potomkovi! Fanúšikovi to povedala priamo

Vojvodkyňa Kate (38) a princ William (37) sú trojnásobnými rodičmi.

17.01.2020 00:00
Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde.
debata (10)

Spoločne vychovávajú princa Georgea (6), princeznú Charlotte (4) a princa Louisa (1). O možnom ďalšom potomkovi však britské médiá aj fanúšikovia kráľovského páru neustále špekulujú. V momente, keď sa Kate objaví na verejnosti, objektívy sú namierené na jej bruško, aby zachytili prvé známky možného tehotenstva. Štvrté dieťa však stále neprichádza…

Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+4Vojvodkyňa Kate z Cambridge pripravovala...

Počas návštevy v Bradforde dostala Kate celkom priamu otázku. Autistický chlapec menom Josh Macpalce, jej veľký fanúšik, prišiel do mesta so svojou mamou, aby sa stretol s manželkou princa Williama. Keď ju stretol osobne, povedal jej, že jej napísal pohľadnicu po každom jej pôrode, kde vojvodkyni blahoželal k potomkovi. Na jeho otázku, či bude ďalší potomok, Kate odvetila: „Nemyslím si, že William chce ďalšie deti.“

Rodinná fotografia princa Williama a vojvodkyne... Foto: TASR/AP, Matt Porteous
Británia, kráľovská rodina, princ William Rodinná fotografia princa Williama a vojvodkyne Kate - vpravo je princ George, uprostred princezná Charlotte a vľavo princ Louis.

V podobnom duchu sa niesla jej odpoveď aj minulý rok počas jej návštevy mesta Ballymena. Vtedy na otázku 5-násobnej mamy o ďalšom potomkovi Kate povedala: „Myslím si, že niečo také by princa Williama trocha znepokojilo,“ písali britské médiá.

Ako sa rodinná situácia vojvodkyne Kate a jej manžela napokon vyvinie, ukáže čas. Úprimné slová Kate však prekvapili. Svoje materské inštinkty naplno prejavila aj počas spomínanej návštevy v bradfordskom centre „Khidmat Centre“, keď do náručia počas pobytu v zariadení zobrala 18-mesačného Sorayaha Ahmada a zatancovala si s ním spolu s ostatnými deťmi. Na záberoch je jasne viditeľné, že Kate malé deti miluje a chvíle s nimi si naplno užíva.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #dieťa

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...